Æbler & Negative Calorie Foods

 • In Default
 • July 15
 • 10 Views
 • 0 comments

 • Æbler & Negative Calorie Foods  Mange negative kalorieindhold fødevarer kan hjælpe med vægttab. Photo Credit æbler billede af Maria Brzostowska fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Negative kalorieindhold fødevarer er undertiden offentliggjort som en måde til hurtigt at tabe sig. Disse fødevarer er omtalt som "negativ kalorie", fordi kroppen forbrænder flere kalorier til at forbruge og fordøje dem, end de fødevarer faktisk indeholder og dermed bidrage mindre end ingenting til din daglige kalorieindtag. Selv om udtrykket negative kalorie er misvisende, fordi alle fødevarer indeholder nogle kalorier, kan folk tabe spise disse typer af fødevarer. På grund af sit indhold lavt kalorieindhold, en kost, der består af kun negative kalorieindhold fødevarer ikke giver nok energi eller langvarig næring til kroppen og kan ikke anbefales.

  Termisk Effect

  Denne praksis med at spise bruger energi som fødevarer behandles af kroppen. Dette er kendt som den termiske effekt af mad, der brænder kalorier som en person chews, svaler, fordøjer og metabolizes mad. Dr. Joshua Whorley, PhD., Af Seattle Central Community College, at fødevarer, der er højt proteinindhold har en højere termisk effekt, mens fødevarer med højt fedtindhold brug mindre energi at fordøje. Frugt og grøntsager falde i mellem for den mængde energi, der bruges til fordøjelsen.


  Frugt og grønt

  Frugter, der anses for at have negative kalorier inkluderer blåbær; citrusfrugter, herunder appelsiner og grapefrugt; og melon, herunder vandmelon og cantaloupe. Andre slags frugter, der også betragtes som negative kalorieindhold omfatter æbler, ferskner, druer, abrikoser, tangeriner, kirsebær og svesker.

  Mange grøntsager betragtes som negative kalorieindhold, fordi de har et højt vandindhold. Ifølge Fat Free Kitchen, nogle af disse grøntsager omfatter salat, selleri, radiser og agurker. Andre typer af grøntsager, der også betragtes som negative kalorieindhold omfatter blomkål, rødbeder, gulerødder, grønne bønner, spinat og majroer.


  Protein

  Nogle høje proteinindhold fødevarer, hovedsagelig fisk og skaldyr, betragtes også negative kalorieindhold. Ifølge Fasting.ws hjemmeside, disse omfatter tun, torsk, skrubbe, ørred, rejer og muslinger. For at forblive lavt kalorieindhold, skal de være forberedt uden tilsatte smør, belægninger eller saucer.


  Næringsstoffer

  Spise negative kalorieindhold fødevarer kan give nogle positive ernæringsmæssige fordele. Den amerikanske Rådet om Motion, at mange af de negative kalorieindhold frugter indeholder C-vitamin og antioxidanter, der kan beskytte mod kræft og forbedre kroppens immunsystem. Mange negative kalorieindhold fødevarer indeholder andre næringsstoffer som folinsyre, jern og omega-3-fedtsyrer, såvel som fiber. Nogle eksempler på disse typer af fødevarer er artiskokker, linser, æggehvider og tun.


  Overvejelser

  Mens negative kalorieindhold fødevarer er sunde, efter en kost, der består af kun disse fødevarer bidrager til vægttab, blot fordi den daglige indtagelse af kalorier er så lav. Den "Chow Line" kolonnen Ohio State University Extension s, at spiser kun negative kalorieindhold fødevarer kan bidrage til underernæring og anbefaler at spise en afbalanceret kost af frugt, grøntsager, mejeriprodukter og magert protein. Negative kalorieindhold fødevarer anbefales til deres potentiale helbred, ikke som en metode til vægttab.

 • Tags:

Posts Carousel