Advarselstegn af Anger Management Problemer


 • Advarselstegn af Anger Management Problemer  Advarselstegn af Anger Management Problemer Kreditering Jupiterimages / BananaStock / Getty Images
 • Uanset om det forårsager interpersonelle konflikter, ægteskab og familiemæssige problemer, udbrud på arbejdet eller kriminel aktivitet og fængsling, vrede er en meget kraftfuld følelse, der kan komme ud af kontrol. At være i stand til at identificere de advarselstegn på vrede forvaltning problemer i en anden person, kan hjælpe dig med at afgøre, hvor meget du gerne vil investere i et forhold med denne person. At se disse tegn i sig selv er det første skridt til at lære at styre din vrede.


  Uforholdsmæssig Anger

  Et tegn på anger management problemer er, når folk reagerer på visse omstændigheder med en hel del mere vrede end de fleste andre mennesker ville i lignende situationer. For eksempel kan en person, der kaster en vild raserianfald efter ikke at kunne finde sin favorit korn i butikken kan lide af vrede forvaltning problemer. Uforholdsmæssig vrede er mere end lejlighedsvis dårligt humør eller snappiness.


  Intens hukommelsesrelateret Anger

  Kom ekstremt vred om tidligere begivenheder og hændelser eller folk fra langt i din fortid, kan være et tegn på anger management problemer. Det faktum, at begivenheder fra nogen fortid kan fortsætte med at have et stærkt greb om ham, viser, at personen er at have en overordentlig svært ved at give slip på sin vrede, hvilket kan betyde, at personen har dybere vrede ledelsesmæssige spørgsmål.


  Vrede uden grund

  Hvis du ofte føler vrede uden at have en særlig grund til at føle denne måde, kan det være et tegn på anger management problemer. Sund vrede, trods alt, er en naturlig reaktion på en oprørende eller irriterende situation, der opstår i dit liv.


  Bevogtet Interaktioner

  Hvis du opdager, at mennesker er ofte forsigtige og bevogtet, når de interagerer med dig, kan dette være en advarsel tegn på anger management problemer. Andre mennesker kunne forsøger ikke at vrede dig ved at gøre alt for ikke at provokere eller konfrontere dig. Have folk, der forsøger at undgå eller afbryde kontakt med dig kan være en anden tegn på, at du har vrede forvaltning problemer og få folk til at føle sig intimideret af dig.


  Står over for andre

  Hvis andre mennesker rent faktisk har fortalt dig, at du har problemer med at styre din vrede godt, det er en meget klar advarsel tegn på, at du har vrede forvaltning problemer, og bør få hjælp. Især hvis flere personer give dig denne samme feedback, er det en god idé at opsøge hjælp fra en terapeut eller psykolog for at få hjælp med vrede forvaltning.

 • Tags:

Posts Carousel