ACSM Health Fitness Specialist Certification


 • ACSM Health Fitness Specialist Certification  En ACSM Health Fitness Specialist hjælper kunder med at udvikle en øvelse regime. Photo Credit Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images
 • Du kan være interesseret i at blive en ACSM Certified Health Fitness Specialist, om du allerede en personlig træner, der er parat til at rampe op din karriere, eller hvis du er simpelthen interesseret i begynder en karriere inden for motion videnskab. Også kendt som en avanceret personlig træner certificering, vil denne karrierevej muligt for dig at arbejde med særlige populationer, hvis organer ville drage fordel af regelmæssig motion. Få kendskab til certificeringsprocessen vil hjælpe dig med at beslutte, om sigter til certificering er det næste logiske skridt.

  Scope of Practice

  En ACSM Certified Health Fitness Specialist er ansvarlig for at anbefale hensigtsmæssige øvelser for raske voksne og personer med kontrollerede forhold såsom forhøjet blodtryk. Han er også ansvarlig for screening af kunder for potentielle risikofaktorer, vurdere kunders fysiske fitness niveauer, fortolkning af resultater af evalueringer og motivere kunder til konsekvent træffe sunde livsstilsvalg, i henhold til American College of Sports Medicine. En sundhed fitness specialist kan arbejde på en skole, virksomhedsledelse, medicinsk, community eller kommerciel indstilling.


  Minimumskrav

  Du kvalificere sig til at sidde for ACSM Certified Health Fitness Specialist eksamen, hvis du har en associerede virksomheds eller bachelorgrad i et felt, der er sundhedsrelaterede, og du har voksne CPR certificering fra en institution som det amerikanske Røde Kors eller American Heart Association. Start 1 jul 2011 skal en ACSM Certified Health Fitness Specialist har en bachelorgrad i en øvelse-relateret område som kinesiologi eller motion videnskab samt at have aktuel voksen CPR certificering.


  Eksamen

  Eksamen er computerbaseret og indeholder 125-150 multiple-choice-spørgsmål fordelt på tværs af flere indholdsområder. Omkring en tredjedel af eksamen fokuserer på at skabe motion recepter og programmering, en anden 23 procent dækker motion fysiologi og enhver relateret motion videnskab, og 12 procent har fokus på at vurdere kunders sundhed og udførelse fitness motion test, ifølge test selskab Pearson VUE. Resten af ​​eksamensspørgsmål er fordelt blandt emner som forebyggelse af personskader, ernæring og vægtkontrol, og menneskelig adfærd.


  Gør en afgørelse

  Hvis du stadig forsøger at beslutte, om du ønsker at komme ind i området for motion videnskab, så spørg dig selv en række spørgsmål om dit liv mål. For eksempel, nedskrive, hvor du gerne vil være om fem år, hvor meget skole du er villig til at forpligte sig til, hvor meget skolegang du har råd til, og hvor engageret du er til at fremme andres sundhed. Du vil få en bedre fornemmelse af karrierevej, hvis du taler med folk, der arbejder i marken. Frivillige i en øvelse-science indstilling eller bede en vejleder til at arrangere en chance for dig at tilbringe tid sammen med fagfolk på området, i henhold til American College of Sports Medicine.

 • Tags:

Posts Carousel