Achilles tendonitis og holde senen Udspændt

 • In Default
 • October 23
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Achilles tendonitis og holde senen Udspændt  Achilles senebetændelse resulterer i smerter i hælen. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Nagende smerte over din hæl kunne være et resultat af Achilles senebetændelse. Da din akillessene bærer den tunge last af mange gange hele din kropsvægt, det er udsat for skade og overforbrug syndromer. Ofte Achilles tendinitis kan styres med egenomsorg i hjemmet; dog se en læge for en præcis diagnose og lyd behandlingsplan, inden du forsøger nogen at-home strategier.

  Akillessene

  Din akillessene er en tyk sene, der lægger dine gastrocnemius og soleus muskler i din kalv til din hæl knogle. Det er den tykkeste og stærkeste senen i din krop, der er ansvarlig for at hjælpe din fod flex og punkt. Hver gang du kører eller hoppe, din akillessene bærer kraft af denne aktivitet. På grund af, hvor meget slid det lider, din akillessene fortjener særbehandling, selvom du ikke har smerter i området.


  Achilles tendonitis

  Hvis du har Achilles senebetændelse, vil du sandsynligvis føle smerte og ømhed i ryggen af ​​din ankel lige over din hæl. Du kan også bemærke, at din akillessene er stivere om morgenen og løsner lidt med aktivitet op. Achilles tendinitis kan være forårsaget ved at øge intensiteten af ​​din træning for hurtigt, ikke at varme op ordentligt, en tilpasning problem, der forårsager mere pres på din akillessene eller traumer til området, såsom fra en hård landing på en nådesløs overflade som beton. Se en læge for at bekræfte, at du har Achilles senebetændelse og for at sikre at der ikke er et mere alvorligt problem.


  Gastrocnemius Strækker

  Til at håndtere symptomerne på din Achilles tendinitis, skal du strække dine gastrocnemius muskler, den største af dine to lægmuskler. Du strække din gastrocnemius med en lige ben, fordi musklen tillægger over dit knæ til din lårbenet. Dette kan gøres i stående stilling med hænderne mod en mur og et ben forlænget bag dig, i en siddende stilling med en lige ben foran dig og din fod bøjet, eller endda på et trin med dine hæle hængende og nedenfor højden af ​​trinnet. Den vigtige del er at holde benet du strækker lige som du bøjer din ankel til at flytte toppen af ​​din fod tættere på din skinnebenet.


  Soleus Strækker

  Løb under din gastrocnemius er din soleus. Du aktiverer denne muskel, der lægger til dit skinneben og krydser ikke over din knæleddet ved at strække med en let bøjet knæ. Du skal blot gentage ovenstående gastrocnemius strækninger med en bøjet knæ. I en væg stretch, træk din ryg ben lidt tættere på væggen, mens du bøjer den og læne mod væggen for din stretch. I en siddende strækning, skal du blot løfte dit knæ fra jorden, bøje det en smule. Endelig i et trin Stræk, bøj ​​knæene, som du hænge din hæle fra trin.

 • Tags:

Posts Carousel