9 Sunde grunde til at forkæle din Kaffe Cravings

  • In Default
  • February 21
  • 4 Views
  • 0 comments

9 Sunde grunde til at forkæle din Kaffe Cravings

Der er ingen grund til at føle sig skyldige over din morgen cuppa joe. Tværtimod: Folk, der drikker en kop eller mere kaffe dagligt have op til en 10 til 20 procent lavere risiko for hudkræft end dem, der nippe den mørke ting sjældnere, ifølge en ny undersøgelse rapporteret i Journal of National Cancer Institute. Forskere indsamlet oplysninger fra 447.400 hvide seniorer i 1995 og 1996 og fulgt op med deltagerne i 10 år. De fandt, at mennesker, der drak mest kaffe hver dag havde en lavere risiko for melanom end dem, der drak lidt eller ingen kaffe.

Men denne undersøgelse er næppe den første argumenterer gode nyheder for java junkier. "Kaffe er utrolig rig på antioxidanter, som er ansvarlige for mange af sine sundhedsmæssige fordele," siger Joy Bauer, RD, ernæring og sundhed ekspert for Everyday Health og The Today Show. Dens koffeinindhold kan også spille en beskyttende rolle i nogle sundhedsmæssige betingelser, men mange af kaffe sundheds- frynsegoder hold op, om du går til decaf eller almindelig.

Beyond sænke din hud kræftrisiko, kan du blive overrasket over at erfare, at kaffe kan også mindske dine chancer for at udvikle de følgende sundhedsproblemer:

1. Stroke. Kvinder, der drikker en kop eller mere kaffe en dag har op til en 25 procent lavere slagtilfælde risiko end dem, der springer kaffe eller drikke det sjældnere, ifølge en undersøgelse i tidsskriftet Stroke.

2. Diabetes. Kvinder, der drak fire kopper koffeinholdige kaffe dagligt var næsten 60 procent mindre risiko for at udvikle type 2 diabetes end ikke-drikkende, fundet UCLA forskere. Drikken er rig på mineraler magnesium og chrom, som kan hjælpe med at kontrollere blodsukkeret.

3. Stress. Du ved, hvordan den blotte duft af en rig fransk stege synes at vække dig på en træg morgen? Viser sig, at pust kan hjælpe med at minimere virkningerne af for lidt søvn på din krop. Forskerne fandt, at når stressede, søvn-berøvet rotter simpelthen lugtede kaffe, det udløste geners aktivitet kendt for at beskytte nerveceller fra stress-relaterede skader.

4. hulrum. Selv om dette ikke betyder, du kan droppe din tandtråd, kan kaffe selv hjælper med at bekæmpe hulrum. Ifølge forskning i Journal of Agricultural and Food Chemistry, Kaffes sammensatte trigonellin (ansvarlig for sin smag og aroma) har antibakterielle egenskaber, der kan holde hulrum-forårsager bakterier, såsom Streptococcus mutans, fra invaderende tandemaljen.

. 5. Parkinsons sygdom Her er nogle gode nyheder, hvis Parkinsons sygdom kører i din familie: Mennesker med en familie historie, som drak kaffe var mindre tilbøjelige til at udvikle invaliderende neurologisk sygdom, i henhold til Duke University Medical Center forskere. Selvom forskerne stadig prøver at forstå hvorfor, tyder på, at koffein i kaffe (samt caffeinated te) kan virke på et gen kaldet GRIN2A at hjælpe lavere risiko.

6. Brystkræft. Kvinder, der drak kogt skandinavisk kaffe, som er magen til stærkere fransk presse eller tyrkisk eller græsk sorter, mere end fire gange om dagen havde en nedsat risiko for brystkræft sammenlignet med kvinder, der havde det mindre end en gang om dagen, fundet et studie i tidsskriftet Cancer Årsager & Control.

Et vigtigt punkt: Da kaffen ikke blev filtreret, den indeholdt op til 80 gange så mange kaffe-specifikke fedtsyrer, som er blevet forbundet med en langsommere vækst af kræftceller.

. 7. Hjertesygdom hollandske forskere konstateret, at mennesker, der drak kaffe i moderate mængder - 03:58 kopper om dagen - sænket deres hjerte risiko for sygdom med 20 procent, sammenlignet med dem, der havde flere eller færre kopper. Kaffe er antioxidanter kan have en beskyttende virkning, siger Keri M. Gans, RD, der har en privat praksis i New York City.

8. hoved og hals kræft. Selv om nogle af de data om kaffe er kræft-bekæmpelse evner har været blandede, fundet italienske forskere, at de koffeinholdige slags vagter mod hoved og hals kræft. Sammenlignet med kaffe sofavælgere, dem, der drak omkring fire eller flere kopper dagligt reduceret deres risiko for visse mund og hals kræft med næsten 40 procent.

Én kaffe advarsel: De fleste sundhedseksperter enige om det er klogt at begrænse dit indtag til et par kopper om dagen - det er en standard 8-ounce krus, ikke de super-sized drikkevarer mange kaffebarer tilbyder. Overdrive det kan føre til afbrudt søvn eller endda søvnløshed, stomachaches, en racing hjerte, nervøsitet, irritabilitet, og kvalme. Husk, vi taler kaffe med et stænk af mælk eller en pakke eller to af sukker - ikke indlæst med flødeskum og sukkerholdige sirup.

"Tilføjelse af en masse kalorier til din kaffe kan faktisk øge risikoen for sygdomme som slagtilfælde og diabetes," siger Gans.

Også læger anbefaler, at gravide kvinder eller personer med bestemte sundhedsmæssige spørgsmål, såsom højt blodtryk eller højt blodsukker, begrænse deres indtag af koffein. Tal med din læge, hvis du er bekymret for, hvor meget kaffe er sikkert for dig.

Posts Carousel