9 Nye Superfoods til kvinder

  • In Default
  • November 1
  • 4 Views
  • 0 comments

9 Nye Superfoods til kvinder

James Worrell

Fra Health magazine

Chancerne er youre allerede fylde din tallerken med sunde fødevarer som blåbær og broccoli (både fuld af sygdomsbekæmpende antioxidanter). Godt gået. Men så godt som disse standbys er for dig (og de er gode), ny forskning afslører nogle overset ernæringsmæssige superhelte, der fortjener en hovedrolle på dit næste måltid.

Hvis du elsker: Appelsiner
Prøv nu: Kiwier
Dette petite frugt indeholder omkring 70 milligram C-vitamin-mere end en orange og kun 5 milligram korte af den daglige anbefaling til kvinder. Forskning links C til forbedret syn, lavere kræftrisiko, og bedre hjertesundhed. Alt, og en yngre udseende udenfor, også: Et højt indtag af C gør rynker mindre synlige, ifølge Melina Jampolis, MD, en San Francisco-baserede læge, som har specialiseret sig i ernæring og er forfatter til de travle personer Guide til Permanent Vægt tab.

Bonus: Kiwier har 20% mere kalium end bananer og er en af de få frugter (og grøntsager), som indeholder vitamin E.

Sådan nyde: Skræl og skær nogle kiwier, og bland det med bananer for en kalium-rige frugtsalat; KIWIER syrlighed supplerer bananerne mellow smag. Eller bare skære en kiwier i halve og snuppe en ske-frugten skaber sin egen skål.

Hvis du elsker: Broccoli
Prøv nu: Svampe
Broccoli er en super kilde til antioxidanter, men en pige kan kun spise så meget af korsblomstrede stuff (gas alarm!). Næste op: shrooms. "Forskning viser, at svampe har tonsvis af fytokemikalier, naturlige forbindelser, der kan hjælpe med at forhindre kræft. Alle skal spise flere af dem, "siger Christine Gerbstadt, MD, RD, en af ​​kun en håndfuld læger, som også registrerede diætister.

Pick alt efter hvad sort passer til dine smagsløg; alle af dem pakke en sund punch. Men forskere fra Pennsylvania State University fandt, at to af de mest almindeligt købt svampe-crimini (de små, brune dem) og portobello-rangeret så højt på antioxidanter som strengen bønner, rød peberfrugt og gulerødder. Og den ydmyge hvide knap shroom? "Folk tror, ​​at theyre bare fnug, men thats ikke sandt," siger Dr. Gerbstadt.

Bonus: Spise svampe kan være forbundet med reduceret inflammation og et svar stærkere immunforsvar, ifølge resultaterne fra dyreforsøg med forskere på Arizona State University og Penn State University.

Sådan nyde: Sauter et stort portobello i hjerte-sund olivenolie, og sub for kød i burgere eller enchiladas. Eller skive rå knap svampe, og kaste dem med hakket persille, citronsaft og olivenolie for en simpel side parabol.

Posts Carousel