7 Overraskende Fakta om Running

  • In Default
  • November 21
  • 4 Views
  • 0 comments

7 Overraskende Fakta om Running


Foto: Getty Images

Det er ingen hemmelighed, at vi er store fans af at køre her på Health. Løb brænder kalorier, opbygger muskler, buster stress, og øger dit hjerte sundhed. Plus, det er super praktisk-bare snuppe et par sneakers og gå!

Til ære for National Running Day, her er nogle interessante småtterier om løb og racing.

Løbere bliver eventyrlystne ... og beskidt
Sidste år flere mennesker afsluttede hindring racer og mudder kører end maratonløb og halve maraton. Disse ikke-traditionelle racer havde en anslået 4 millioner slagtesvin i 2013. (Men 5K er stadig den mest populære løb afstand, med mere end 6,2 mio slagtesvin i 2012, siger Running USA.)

Dine bryster bevæger måde mere, end du tror
Forskere fra University of Portsmouth i England har fundet, at brysterne ikke bare hoppe op og ned under kørsel; de også flytte side til side og ind og ud, hvilket skaber en kompliceret figur-8 mønster. Denne såkaldte bryst forskydning kan permanent beskadige Coopers ledbånd og føre til for tidlig sagging. Det er derfor, det er super vigtigt at have støttende sports bh'er der minimerer hoppende så meget som muligt, men er komfortable nok, at du ikke hader at bære dem.

Du er hurtigste i din 20'erne
Over marathon distance, mindst. Spanske forskere kigget på tiderne og efterbehandling tider af løbere i 2010 og 2011 New York City Marathon og fundet, at mænd kører deres hurtigste maraton i en alder 27; kvinder på 29. Times var 4% langsommere for hvert år yngre end disse aldre, og 2% langsommere for hvert år derefter. Betydning en 18-årig marathoner kører omtrent lige så hurtigt som en 60-årig efterbehandler.

... Men folk køre lange afstande godt ind i deres 90'erne
Den ældste person til at løbe en maraton er Fauja Singh, som på 101 afsluttede 2012 London Marathon i 7:49:21. Den ældste kvindelige marathon finisher på rekord er Gladys Burrill, som i en alder af 92 løb i 2010 Honolulu Marathon i 9:53:16, ifølge Runner World.

Kørsel brænder masser af kalorier
Det gamle ord, der kører fakler omkring 100 kalorier per mile er en god benchmark, men kalorieindhold brænde virkelig afhænger af vægt og dit tempo og fitness-niveau også komme i spil. En god formel er at formere din vægt i pounds ved 0,63, multiplicerer med antallet af miles. Det nummer, du får, er den mængde kalorier du har brændt over den basale stofskifte (kalorier du forbrænder bare sidder omkring). Hvis en 150-pund kvinde kører seks miles, vil hun brænde omkring 567 kalorier. Men som du kommer i bedre form, der kører det samme antal miles vil ikke brænde så mange kalorier. Så er det tid til at gå hurtigere eller længere.

Running kan være et krav job
Hærens grunduddannelse Fysisk Fitness Test har tre dele: push-ups, sit-ups, og en to mile køre. Tjek de minimumskrav gange at passere kørende del nedenfor. Du er nødt til at køre endnu hurtigere som soldat for at opfylde kravene til to gange årligt Army Fitness Test, eller at passere Avanceret Infantry Training.

Aldersgruppe Køn 2-Mile Run Pace
17-21 Mand 16:36 08:18
Kvinde 19:42 09:51
22-26 Mand 17:30 08:45
Kvinde 20:36 10:18

Kvinder herske vejene
Kvinder udgjorde 56% af alle 15,5 mio løb slagtesvin i 2012, i henhold til Running USA. Den halve marathon distance har den største kvindelige tilstedeværelse med en kæmpestor 61/39 køn split. Faktisk maraton er den eneste begivenhed, hvor mændene har kvinderne slog i form af sign-ups.

MERE:
13 Super-Fleksible Running sko til kvinder
Fitness Foods til at hjælpe dig i form Faster
7 Tips til Kørsel første løb

Posts Carousel