7 Bedste Sundhed Citater af the Year

  • In Default
  • October 7
  • 11 Views
  • 0 comments

7 Bedste Sundhed Citater af the Year


Credit: Carlos Paes / Morguefile
Credit: Carlos Paes / Morguefile

Vi får en chance for at tale med en masse af medicinske eksperter. Mange af de ting, de siger, få os til at tænke, grine, eller gøre en dobbelt-take. (Hvad gjorde han bare sige ?!) Her er vores liste over de øverste syv ting læger og forskere sagde til os i 2011:

"Hvis en varm toddy gør du føler dig bedre, go for it."

- Dr. Alan Weiss, intern medicin læge på Cleveland Clinic i Ohio. Weiss gjorde kommentaren, da han forklarede, at mens en "varm toddy" cocktail ikke vil kurere influenza som folklore antyder, kan alkohol indhold og damp fra drink lindre nogle symptomer på sygdommen.

"Folk er bange for at træde på skalaen, men de har til at sætte deres bukser på hver dag."

- Dr. Michael Jenson, endokrinolog fra Mayo Clinic. Weiss forklarede, at taljen størrelse kan være en god måde for den gennemsnitlige person til at overvåge hans eller hendes helbred.

"Moder Natur er en temmelig god bioterror."

- Jonathan Tucker, kemiske og biologiske våben ekspert på Monterey Institute of International Studies 'Center for ikke-spredning Studies i Washington, DC Tucker henviste til det faktum, at mikroorganismer såsom bakterier og vira ikke behøver hjælp fra en menneskelig bioterror til forårsage en global pandemi. De kan udvikle sig til mere dødbringende stammer på egen hånd.

"I fødevaresikkerhed verden, siger vi:" Du må ikke spise agterstavn. « Men hvis du vil, så sørg for det er kogt. "

- Douglas Powell, professor i fødevaresikkerheden på Kansas State University, da vi interviewede ham om ubekræftede påstande om, at japanske forskere havde forvandlet menneske ekskrementer i spiseligt.

"Dette er den ene transplantation, der kan have en 300 procent dødelighed."

- Dr. Andreas Tzakis, professor og leder af transplantation programmet på University of Miami Miller School of Medicine. Tzakis var bemærke, hvor meget vil være på spil i en operation, hvor en mor donerer hendes livmoder til sin datter, med henvisning til livet for moderen, datteren, og barnet, der senere kunne bebo livmoderen.

"Jeg tror ikke, at dit tandkød er relateret til din penis på nogen fornuftig måde."

- Dr. Andrew Kramer, kirurg og erektil dysfunktion ekspert ved University of Maryland Medical Center. Kramer udtrykte sin tvivl om en årsagssammenhæng bag resultaterne af en undersøgelse, der viser en sammenhæng mellem paradentose, en betændelse eller infektion i tandkødet, og erektil dysfunktion.

"Jeg er ligeglad, hvis det, vi gør, gør en fortjeneste, jeg ligeglad, om vi får nogen ud af en kørestol."

- Mark Noble, direktør for Stem Cell og regenerativ medicin Institute ved University of Rochester (NY) School of Medicine. Noble gjort kommentaren, når vi diskuterer den afgørelse, som biotekselskab Geron at annullere sin regering godkendt forsøg designet til at teste en embryonale stamceller terapi i mennesker. Nobel sagde, at beslutningen kan indikere farefulde natur medicinsk forskning finansieret af selskaber.

Denne historie blev leveret af MyHealthNewsDaily, en søster websted til LiveScience. Følg MyHealthNewsDaily personale, forfatter Rachael Rettner på TwitterRachaelRettner. Find os på Facebook.

Posts Carousel