5 ting du behøver at vide om stamceller i hudpleje


5 ting du behøver at vide om stamceller i hudpleje

Fredag ​​24 januar, 2014

Mellem anti-aging ingredienser, der er tilbedt (retinol) til dem, der er obskure (bi gift), finde ud af, hvilke ingredienser vil sparke Father Time røv er nok til at give dig rynker. Og nu hudpleje producenter har tilføjet en anden anti-aging contender: stamceller.

Medicinske forskere har længe studeret evne stamceller, der kan regenerere og danne næsten enhver celletype i kroppen, til at behandle talrige kroniske sygdomme. Nu hudpleje mærker som Lifeline og Origins håber, at stamceller kan levere de stærke resultater i den kosmetiske industri, som de har i medicin. Men er de værd at hype? Her er fem fakta du bør vide om stamceller, før du bruger en skilling.

1. Hudpleje indeholder enten vegetabilsk eller menneskelige stamceller. I tilfælde af Lifeline, er menneskelige stamceller stammer fra ubefrugtede æg (så, du er ikke at sætte menneskeligt embryon på dit ansigt).

2. Plant og humane celler faktisk opererer i sammenlignelige måder. "Der er ligheder i den måde stamceller fungerer i både planter og dyr at opretholde vækst og reparation væv," siger Jeanette Jacknin, MD, en hudlæge i San Diego og forfatter til Smart Medicin til din hud. "For at udføre deres funktioner, stamceller, i modsætning til andre celler, er i stand til at producere kopier af sig selv over lange perioder."

3. Stamceller indeholder to centrale komponenter: vækstfaktorer, som spiller en rolle i celledeling, væksten af ​​nye celler, og produktionen af ​​kollagen og elastin; og proteiner, som regulerer, at stem-celledeling. Når de anvendes til din hud, disse to komponenter hjælper faste rynker og forsinke udviklingen af ​​nye linjer.

4. Der er ingen endelig opkald på, hvor godt planter stamceller virker. "Mens der er beviser for, at menneskelige stamceller, når udnyttes med vækstfaktorer, stimulerer epidermal stamceller til at blive tykkere huden, hvilket fører til at stramme, er der ingen videnskabelige beviser for, at vækstfaktorer plante-stamceller fungerer på samme måde," siger Ronald L. Moy, MD, kosmetik og plastikkirurg i Los Angeles og tidligere præsident for American Academy of Dermatology. "Efter alt, hvordan kunne en plantecelle har nogen indvirkning på menneskers hud?" Men plante stamceller stadig har fordele. Produkter, der indeholder antioxidant-rige frugter eller planter som kilde stadig tilbyde frie radikaler-kampene fordele.

5. Mængden af ​​stamceller i produktet spørgsmål. Ikke få suckered til at bruge en formue, blot fordi et produkt siger stamceller-celle afledt på forsiden etiket. "Tjek ingredienslisten på bagsiden etiketten for at se, hvor meget af de aktive ingredienser er i produktet," siger Dr. Jacknin. Stamceller bør opføres først på ingrediens etiketten; hvis de er opført sidst, der angiver at produktet indeholder sådan en lille procentdel, at effekten sandsynligvis vil være minimal.

Posts Carousel