5 Nye måder at spise æg

 • In Default
 • February 24
 • 33 Views
 • 0 comments

 • 5 Nye måder at spise æg  Æg kan stadig se det samme, men du kan helt sikkert ændre den måde, de smager. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Oversigt

  For næringsstof tæthed og appetit kontrol, der varer hele dagen, er det svært at slå ... er, top ... et æg.

  "Fra et fitnesscenter synspunkt, de er en af ​​de perfekte fødevarer: Det er en indkapslet kilde af meget høj kvalitet protein og meget høj kvalitet fedt," siger certificeret styrke og konditionering specialist Jared Meachem af Precision Krop Designs i Louisiana.

  Og i modsætning til mange fødevarer, kan din krop bruge næsten alle æggets protein og fedt, siger Jim White, en registreret diætist i Virginia Beach, Va., Og en talsmand for den amerikanske Diætetiske Association. Den biologiske værdi af æg - hvor meget af fødevarer næringsstoffer kroppen kan sætte på arbejde - er 94 procent, siger han.

  Der strækker sig til andre næringsstoffer, også: Selvom æg har færre hjertesygdomme-fighting carotenoider end gulerødder, fedtstoffet i æggeblommen gør dem mere biotilgængelige - så din krop kan absorbere mere af antioxidanten fra æg end fra den orange stuff.  Hvor meget protein virker en æggeblomme indeholde?

  Er Der Sundhedsrisici Fra hårdkogte æg?

  Sådan Genopvarmning Røræg

  Fordøjelse af Egg White Omelet

  Spiser fedt at forbrænde fedt

  Er Æg en god mad for højt blodtryk?

  Ernæringsmæssige statistik på kylling Æg Vs. Gåseæg

  Omega 3 i æg

  Hvilken del af et æg har den største mængde af protein?

  De sundhedsmæssige fordele ved en vegansk kost

  Sådan Mikroovn et æg i en Cup

  Er Æg Sund til vægttab?

  9 ting du kan ikke vide om æg

  Ernæringsmæssige indhold æggeblommer

  Kalorier æggehvideresterne Vs. Hele æg

  Fordelene ved Hard Boiled Eggs for vægttab  De holder dig tynd, også: I en undersøgelse fra "International Journal of Obesity," mænd, der havde æg til morgenmad mistet 65 procent mere vægt end de Dieters der ikke fik crackin «.

  Som alle rejser spørgsmålet: Hvorfor skal vi kun spiser dem til morgenmad? Uden for at have dem hårdkogte i en salat eller som en standalone mellemmåltid, er denne utrolige fødevarer ikke bliver spist meget ud over det vigtigste måltid.

  Ikke mere. Disse små hvide muskel-byggere kan være mere end blot en del af en kodet, stofskifte-styrke morgenmad.

  Du kan være en kok hele dit liv og aldrig gøre en sauce så godt som blommen i et æg.

  Jeffrey Saad, vært for 'Den Forenede Tastes of America' på Cooking Channel, og en talsmand for National Egg Board

  Opskrifter til Prøv

  Stegepande bagt æg med blæret cherrytomater

  (Opskrift tilpasset fra "Fresh & Fast Vegetarisk: Opskrifter, der gør et måltid" af Marie Simmons-Houghton Mifflin Harcourt April 2011)

  Tilberedningstid: 15 minutter

  Serverer: 2 til 4

  2 spsk. ekstra jomfru olivenolie

  2 pints kirsebær eller drue tomater, stilke fjernes

  ½ kop tynde slivered løg

  1 fed hvidløg, revet

  2 spsk. finthakket frisk basilikum, koriander eller dild

  ½ tsk. groft salt

  Friskkværnet sort peber

  4 store æg

  ¾ kop revet ost (se hovednote)

  1. Varm en stor stegepande, indtil det er varmt nok til at syde og fordampe en dråbe vand.

  Tilsæt olie og vippe panden til pels. Tilsæt tomater og kog ved høj varme,

  omrøring, indtil blæret og blødgjort, cirka 5 minutter. Tilsæt løg og koge over

  medium varme, omrøring, indtil tomaterne er saftige, cirka 5 minutter. Tilsæt hvidløg,

  basilikum, salt og en generøs slibning af sort peber.

  2. Break et æg i en lille kop. Lav en fordybning i de sydende tomater med

  en ske og glide ægget ind i fordybningen. Gentag med de resterende 3 æg.

  Drys ost på toppen. Cover og koge over medium-lav varme, indtil æggene er

  sæt, cirka 5 minutter. Brug en spatel eller bred ske til at øse ud portioner af æg og

  tomater.

  Ved Frokost: Pump Up Your pasta eller ris

  Flyt røræg fra din morgenmad plade til middag ved omrøring dem i noodle retter som pad thai, siger Marie Simmons, forfatter af kogebøger herunder: ". Fresh & Fast Vegetarisk" "The Good Egg Mere end 200 Friske Approaches fra Soup til dessert", og

  Tilsætningen af ​​forvrænger tilføjer muskel-bygning protein, påfyldning fedt og, når kogt varm nok, lidt af stykket i skålen.

  Et æg med en løbende blommesækken er perfekt til røre fries, siger Cheryl Lu-Lien Tan, forfatter til "En Tiger i Køkken:. En Memoir of Food and Family"

  Placer en spejlæg på toppen af ​​en servering af ris, og derefter tilføje de stir-fried grøntsager på toppen af ​​det - de æggeblomme løber gennem ris og grøntsager, hvilket skaber en velsmagende, flavorful sauce.

  "Jeg bogstaveligt koge spaghetti, røre det med olivenolie og sort peber, og knæk et æg på toppen," siger chef Jeffrey Saad, vært for "De Forenede Tastes of America" ​​på Cooking Channel, og en talsmand for National Egg Board . "The æggeblomme slags frakker nudler, og det er ligesom en øjeblikkelig Alfredo." For at fuldføre fadet, tilføje nogle hakkede hvidløg og tomater eller andre krydderier og ingredienser af dit valg.

  Eftermiddag Snack: Rør det Into Soup

  Skabe en enkel, to-minutters suppe med denne barndom favorit fra Simmons: Kog en mugful af kylling bouillon, derefter tilføje lidt revet parmesan og slå i et æg. Ægget vil koge i strenge af protein, der bliver bouillon i en fyldning, protein-pakket suppe samtidig tilføjer kun 70 kalorier til koppen.

  Tan rører også æg i supper og gryderetter, men foreslår en anden metode: Tilføj dem hårdkogte.

  "Mod slutningen af ​​madlavning [en gryderet eller braiseret kødret], tilføje i nogle hele, hårdkogte æg," siger hun. I fem til 10 minutter, vil æggehvide absorbere de farver og smag af gryderet, dreje en chokolade brun. "De tager på smagen af ​​gryderet, og du kan spise dem med braised oksekød eller svinekød."

  På Happy Hour: Lav dine Dips Fyld Du Faster

  Meachem siger æg kan være en overgang fra usund, sukker-laden billetpris til sundere valg. Og de kan endda gøre overbærende valg - ligesom tortilla chips med salsa eller guacamole - mere fylde og næringsstof-tætte.

  "Det giver mening, vil du se en masse omeletter med avocado i dem," siger han. Vende tendensen ved at tilsætte hakkede hårdkogte stykker til guacamole og salsa side og øgede dip er protein og samtidig fylde dig hurtigere med æggeblomme er fedt. Og at fedt har en ekstra bonus, der er værd at nævne igen: Antioxidanter i tomater, herunder carotenoider, bliver mere biotilgængelige i tilstedeværelse af fedt.

  Dette kan arbejde for en ellers vegetarisk, middag, også: "Den anden nat havde jeg en hel middag dampet asparges, kogte kartofler, beføjes grøn salsa og hakkede, kogte æg," siger Simmons.

  Efter din træning: bruge dem i en Smoothie

  For en ren, post-workout valg, springe blommen og nyde den næsten kalorie-fri proteinkilde i de hvide, foreslår den amerikanske Diætetiske Association White. Hver æggehvide har kun 15 kalorier og 3,5 g protein og æggehvider i kartoner er perfekt i en smoothie, siger han.

  At bruge dem på denne måde, blande nogle vanille protein pulver med en halv kop pasteuriserede æggehvider fra en karton - hvis de er pasteuriseret, vil du ikke behøver at koge dem. Bland nogle skummetmælk med nogle tranebær, og blend til en post-workout smoothie.

  Ved Middag: Opret en øjeblikkelig Sauce

  Den gule er ikke alle dårlige, selv om. "Man kan være en kok hele dit liv, og aldrig gøre en sauce så godt som blommen i et æg," siger Saad. Han lader blommen køre ned sandwich, bruschettas, meatloafs og sjusket joes - ved hjælp stegt æg eller enkle, pan-kogt tilbud.

  At kapre et æg let med denne metode, kokken siger, sætter en lille mængde vand i kog i en flad skål. Knæk et æg i vandet, derefter tænde for varmen til lav. I cirka tre minutter, brug en hulske til at fjerne æg og tilføje til din sandwich - mener en Blet - eller en anden sauce-værdig måltid.

  For grillede grøntsager, Saad skaber en enkel, smør-fri hollandaise sauce uden smør: Puré et par hårdkogte æggeblommer med en lille mængde vand til at skabe et rigt topping, der vil gøre din side parabol mere tilfredsstillende.

 • Tags:

Posts Carousel