5 New Fitness Citater til at motivere dig

  • In Default
  • March 30
  • 188 Views
  • 0 comments

Jeg elsker motiverende citater, især når de er relateret til sundhed og fitness. De inspirerer mig til at blive en bedre udgave af mig. Jeg bruger Pinterest som en måde at organisere mine favorit citater og ordsprog, så når jeg har lyst til slacking på min træning eller gorging på et dusin chokolade chip cookies, jeg har nogle øjeblikkelig motivation til at holde mig på sporet. Jeg ofte tjek Sundhedsstyrelsens Fit Inspiration bord, når jeg har brug for nogle gode nye måder at tænke på fitness. Mine mål og træning få en øjeblikkelig løft når jeg Repin mine favoritter til min egen Fitness Inspiration bord. Her er et par, jeg elsker.

5 New Fitness Citater til at motivere dig

Credit: goodbyebabylon.tumblr.com via Health.com på Pinterest

5 New Fitness Citater til at motivere dig

Credit: startnow.stockphotosweb.com via Health.com på Pinterest

Jeg elsker at tilføje nye stumper af inspiration til min Pinterest bord, men der er et par, der er gamle standbys der altid pumpe mig op, når min motivation er lav.

5 New Fitness Citater til at motivere dig

Credit: idiazsosa.tumblr.com via Pinterest

Da jeg er uddannet til et maraton sidste efterår, tænkte jeg om dette citat fra A særklasse ganske meget. Træning for at køre en 26,2-mile løb var en masse hårdt arbejde og der var mange gange jeg ønskede at holde op, men jeg mindede mig selv, hvis et maratonløb var nemt, ville alle gøre det. Og vide, at jeg har arbejdet hårdt for at nå mit mål gjorde det meget mere "store."

5 New Fitness Citater til at motivere dig

Credit: blog.texasfitchicks.com via Pinterest

Da jeg startede CrossFit omkring et år siden, har så mange ting ændret sig for mig med hensyn til, hvordan jeg se min krop. Jeg plejede at bekymre sig om kalorier og hvad nummeret på skalaen sagde, men nu jeg bekymrer sig mere om vægten på min bar og hvor mange Kipping pull-ups, jeg kan gøre i en række. Jeg plejede at ønsker at ligne Barbie- alle slanke og trim, men nu ønsker jeg at være stærkere og bedre form end Ken- med muskler til at vise for det!

5 New Fitness Citater til at motivere dig

Credit: Pinterest billede upload

Dette citat gælder så mange ting i livet, men når det kommer til fitness, er det vigtigt for mig at huske. I en sport som løb eller CrossFit, er det nogle gange svært ikke at sammenligne mig selv med andre, der gør intet for min selvværd eller motivation. Når jeg sætter min energi til at være bedre, end jeg var i går, jeg stoppe bekymre sig om, hvad andre mennesker gør, og begynde at fokusere på mine egne forbedringer hver dag.

Læs Tina daglige mad og fitness blog, Gulerødder 'N' Cake.

  • Favorit Pins i ugen: Fitness fredag
  • Jeg gjorde det! Vægttab succeshistorier
  • 4 Winter-Workout Motivation Tips

Posts Carousel