5 måder at fortælle, hvis nogen er følelsesmæssigt ikke tilgængelig

  • In Default
  • April 23
  • 15 Views
  • 0 comments

5 måder at fortælle, hvis nogen er følelsesmæssigt ikke tilgængelig


Getty Images

"Dating eller finde nogen, er den sidste ting på mit sind ... jeg slags løbe fra det, når det byder sig," Taylor Swift fortalte Vogue UK tidligere på måneden. Men du behøver ikke at være en Grammy-vindende international superstjerne med en ny hot album til at flygte fra engagement. Regelmæssig folk-mænd og kvinder-kan være lige så kanon genert.

Nogle af de vigtigste signaler fra din første par møder eller datoer kan afsløre meget om, hvorvidt en person er følelsesmæssigt utilgængelige eller åben og klar til at gå forholdet rute, siger Gilda Carle, ph.d., en New York-baserede terapeut og forfatter af Do not satse på Prince!

Her fem spørgsmål, der kan vise nogen har dating sande farver:

Hvorfor har din sidste forhold ende?

Hvis de badmouth deres ex, være på vagt: det er et tegn på, at de er projicere deres egne problemer på deres fortid partner, siger Carle. Du bør også være forsigtig med vage almindeligheder om bruddet som "Jeg var for ung" eller "Jeg vidste ikke, hvad jeg gjorde" eller "Vi ønskede forskellige ting." "Det er ikke altid de specifikke ting, folk siger, men de oplysninger at de udelader det er mest sigende, "Carle forklarer.

RELATEREDE: 10 måder at forbedre dit forhold Straks

Hvordan får du sammen med dine forældre?

Hvis han ruller med øjnene og mumler noget nedsættende om hans far, eller hun badmouths hendes mor, køre. "Et godt forhold til en af ​​samme køn forælder giver nogen mere selvtillid, hvilket fører til dem følelsen mere komfortabel med, hvem de er," siger Carle. "Folk med dårlige relationer med deres samme køn forælder tendens til at være vred og mere usikker." Ditto, hvordan de mener om det modsatte køn forælder (til lige folk). "Det modsatte køn forælder er den første rollemodel, de nogensinde har haft for mænd eller kvinder, så hvis de smide dem, er det en god indikation om, hvordan de mener om det modsatte køn i almindelighed," siger Carle.

Hvordan vil du beskrive dig selv?

"Jeg var engang på en date med en mand, der holdt beskriver sin hund som en rigtig mandig hund, der var på jagt hele tiden-da vi var færdige appetitvækkere, var det klart, at han talte om sig selv," Carle siger. Men den måde, han eller hun taler om materielle besiddelser er også nøglen: "Hvis hun virker mere bekymret for en dråbe rødvin, hun fik på sin Coach clutch eller en tilhugget fingernegl, end hvad du fortæller hende, det er et tegn på, at hendes fokus på genstande, ikke relationer, "siger Carle.

RELATEREDE: 12 måder dit forhold kan skade dit helbred

Arbejder du virkelig lange timer?

Tidligere borgmester og business mogul Michael Bloomberg hævede øjenbryn i sidste måned, da han fortalte journalister han går tilbage til arbejde for at undgå "blive hjemme og taler til Diana om følelser," men hans ord om hans langsigtede kæreste fortæller.

"En af grundene så mange mennesker kaster sig ud i arbejdet er at undgå intimitet af et forhold," siger Carle. Mens ved første det kan synes spændende at date en mester eller elskerinde af universet, hvis de bruger office deadlines som en undskyldning for at bryde planer eller ikke kalde, træde varsomt.

Så hvad syntes du om George Clooney giftes?

Eller "Hvad synes du om Beyonce og Jay Z forny deres bryllupsløfter?" Selvfølgelig, kan din date simpelthen ligeglad celebrity romancer i almindelighed. Men forudsat at de har fået mindst en forbipasserende fortrolighed med Hollywood-overskrifter, kan deres reaktion antyde deres syn på liv partnere i almindelighed.

"Clooney er indbegrebet af indbegrebet ungkarl, der aldrig syntes at ville slå sig ned," Carle forklarer. Og Beyonce og Jay Z repræsenterer et par, der er fast besluttet på at komme igennem påståede uslebne patches sammen, uden at ty til skilsmisse.

Hvis din date grimasser og ændrer emnet, eller gør en vittighed som "Jeg ved ikke, hvad de tænker," tage til efterretning. "Der er disse små subtile hints tidligt, at afsløre den person, du sidder over for ikke rigtig på udkig efter en forpligtelse," siger Carle.

RELATEREDE: 20 Weird Facts About Sex og kærlighed

Posts Carousel