5 Home Retsmidler for Halsbrand


5 Home Retsmidler for Halsbrand

Credit: Getty Images

Naturlige halsbrand retsmidler

af Caroline Murray

Intet ruiner et stort måltid så meget som en smertefuld anfald af halsbrand.

Selv over-the-counter meds er ofte effektive, kan hjem retsmidler hjælpe uden turen til apoteket.

Uanset om du har overindulged i en krydret fad eller en fest af fedtholdige fødevarer, kunne disse fem naturmedicin hjælpe med at dulme halsbrand og sætte din mave på lethed.

5 Home Retsmidler for Halsbrand

Credit: Getty Images

Tyggegummi

Udover at fjerne hvidløg ånde, tyggegummi efter et måltid kan have andre fordele, forskning antyder.

I en lille undersøgelse fra Journal of Dental Research, mennesker med gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) symptomer oplevet halsbrand relief, når de tygges et stykke sukkerfrit tyggegummi i 30 minutter efter et måltid.

"Tyggegummi stimulerer spyt flow," siger undersøgelse forfatter Rebecca Moazzez, dr.phil, klinisk lektor i Kings College London afdeling for genoprettende tandpleje. "Enhver syre, som ophobes i tarmen vaskes væk og ryddet hurtigere. Clearance syre forbedrer GERD symptomer."

5 Home Retsmidler for Halsbrand

Bagepulver

Gamle koner 'historier vil fortælle dig den bedste måde at slå halsbrand er med lidt natriumbicarbonat (bagepulver).

"Bagepulver er OK for de fleste mennesker med halsbrand," siger Jacqueline Wolf, MD, lektor i medicin ved Harvard Medical School og Beth Israel Deaconess Medical Center. "Fordi det er en base, det hjælper neutralisere [maven] syre."

Dr. Wolf, forfatter af en kvindes guide til en sund mave, anbefaler blanding mellem 1/2 og 1 tsk bagepulver med et glas vand. Men undgå at gøre bagepulver din go-to afhjælpe hvis du jævnligt har halsbrand, det er høj i salt og kan medføre bivirkninger som hævelse og kvalme.

5 Home Retsmidler for Halsbrand

Credit: Getty Images

Licorice

Selv om forskning er begrænset, kunne lakrids lette halsbrand og komme til kilden til problemet, siger Susan Blum, MD, grundlægger og direktør for Blum Center for Sundhed i Rye Brook, NY

"Indholdet af din mave formodes at være sure ... hvilket er grunden antacida er ikke løsningen," siger Dr. Blum. I stedet siger hun, lakrids har naturlige mave helbredende egenskaber. Spise en masse af lakrids kan imidlertid også have alvorlige bivirkninger som forhøjet blodtryk, så se efter DGL lakrids. (Det indeholder ikke den potentielt farlige glycyrrhizinsyre.)

Dr. Blum foreslår forsøger tyggetabletter DGL lakrids tabletter før måltider, som er tilgængelige på de fleste naturlige-food butikker. Der er endda mærker, der ikke smager ligesom lakrids.

5 Home Retsmidler for Halsbrand

Credit: Getty Images

Aloe

Aloe, en plante normalt bruges til at lindre forbrændinger, kunne gøre det samme for maver, siger Victor Sierpina MD, professor i integrativ og familie medicin ved University of Texas Medical Branch i Galveston, og forfatter til The Healthy Gut projektmappe.

Aloe vera juice reducerer inflammation, så "det quiets enhver betændelse, der er i spiserøret samt maven," siger Dr. Sierpina.

Han anbefaler at drikke 1/2 kop før måltider, men advarer om, at saften kan være et afføringsmiddel. Kig efter mærker, der siger det afførende komponent er blevet fjernet, såsom Aloe Vera Strøm.

5 Home Retsmidler for Halsbrand

Credit: Getty Images

Slippery elm

Trods begrænset forskning har glat elm været anvendt i naturlægemidler i århundreder til at behandle en række sygdomme, herunder GERD symptomer. Dette træ ekstrakt fortykker laget af slimhinden i maven, siger Dr. Blum, hvilket skaber en stærkere barriere mod syre.

"[Slippery elm] er en lindrende middel, der tilbyder en belægning eller beskyttende lag til vævet [i maven]," siger Dr. Sierpina. "Den måde, glat elm har traditionelt været ordineret, er et par spiseskefulde i vand efter måltider og ved sengetid."

Posts Carousel