4 ting du behøver at vide om Brædder

  • In Default
  • August 28
  • 2 Views
  • 0 comments

4 ting du behøver at vide om Brædder

Planker er eksploderet som en af ​​de største core workout bevægelser, og med god grund-they're killer for dine mavemuskler samtidig arbejder resten af ​​din krop. Hvis du får en start på din sommer badedragt bod, kan planker være din bedste ven. Mens forbedret styrke og muskeltonus er grund nok til at tilføje planker til din træning rutine, dette skridt har mange andre sundhedsmæssige fordele, der ofte går overset. Her er 4 ting, du bør vide om planker.

1. De forbedrer din kropsholdning
Hvem vidste, at planker bidrage til at forbedre din kropsholdning? (Din mor bliver så stolt!) Planker arbejde din ryg, bryst, skuldre og nakke i tillæg til dine mavemuskler. Styrke disse muskler giver dig mulighed for at holde dine skuldre ryg og brystet højt. Planker også udvikle isometrisk styrke i din kerne, som hjælper dig stå oprejst eller sidde ret op og ned i lange perioder.
Prøv en planke med albue til knæ rotation: Kom i en grundlæggende planke på hænderne, derefter køre din højre knæ og venstre albue at mødes i midten af din krop. Vend tilbage til udgangspositionen, og gentag på den anden side.

2. De er nemme at ændre
Planker ikke diskriminerer. Uanset om du er nybegynder eller en fitness guru, planker er en god træning flytte, fordi de er nemme at tilpasse sig dine specifikke niveau. Som nybegynder kan du starte med grundlæggende planke flytter og holde dem for kortere mængder af tid. For eksempel holde en grundlæggende albue planke i 15 sekunder. Efterhånden som du bliver mere avancerede, øge din tid og prøve en hårdere position som en planke med ben udvidelse (nedenfor). Før du ved af det, vil du være i besiddelse af en planke med ben og arm forlængelse i et minut plus!
Prøv en planke med ben udvidelse: Kom i en grundlæggende planke, og løft derefter dit højre ben et par inches i luften, så dine tæer er ud af jorden. Hold denne stilling i en optælling af 10, og derefter skifte til dit venstre ben. Som du forbedre, prøv at udvide din modsatte arm i tillæg til din ben. Virkelig avancerede? Udvid din samme side arm og ben.

3. De øger din fleksibilitet
Planker er en fantastisk måde at strække ud på bagsiden af ​​din krop, især dine ben. Trykke dine lår op i position strækker dine hamstrings og samtidig strække buer af dine fødder. Side planker strække vores sider, så godt, især når du udvide din arm op over hovedet på linje med din krop. Planker giver det bedste fra begge verdener-stretching og styrketræning i én!
Prøv en vuggende planke: Kom i en grundlæggende planke og bruge dine tæer til rock din krop frem og tilbage et par inches enten måde. Dette vil hjælpe dig til at synke ned i stræk i bagsiden af din krop.

4. De tester din saldo
En af grundene til, at planker og side planker er så store core øvelser er, at de kræver, at du engagere dine mavemuskler til max for at forblive oprejst. Især under side planker eller planker med udvidelser, er din saldo testet og derfor forbedres. Hvis du virkelig ønsker at arbejde på din saldo, planker på en stabilitet bolden er en god udfordring, så godt.
Prøv en side planke med ben raise: Kom i en side planke med benene stablet. Løft din top ben op og hold i en optælling af én. Sænk den og gentag. Skifte side efter at have arbejdet din første side.

Kom ind i styrketræning spil? Prøv disse 7 Styrke-uddannelse Tips til begyndere!

Jennifer Cohen er en førende fitness myndighed, tv-personlighed, bedst sælgende forfatter og iværksætter. Med hendes underskrift, straight-taler tilgang til wellness, Jennifer var den featured træner på The CW s kaste til bryllup, mentorordninger deltagerne 'for at miste flere hundrede pounds før deres store dag, og hun optræder jævnligt på NBC' s Today Show, Extra, The Læger og Good Morning America. Slut med Jennifer på Facebook, Twitter, G + og på Pinterest.

Posts Carousel