4 måder at måle Fat: de bedste værktøjer til at spore dine Numbers

  • In Default
  • April 27
  • 1 Views
  • 0 comments

4 måder at måle Fat: de bedste værktøjer til at spore dine Numbers

Hvis dine bukser føler strammere end normalt, kan du begynde at mistanke om, at du har fået et par pounds. Men på hvilket tidspunkt bør du begynde at bekymre sig, at vægtøgning er alvorligt? Kunne du være en af ​​de ca. to tredjedele af amerikanske voksne, der er enten overvægtige eller fede, med en øget risiko for sygdomme som diabetes og hjertesygdomme? Mens ingen enkelt måling er perfekt, her er et par måder at størrelsen dig op.

Træd på skalaen
Upside: Let og handy. I en 2007 undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Obesity, fandt forskerne, at Dieters der regelmæssigt og hyppigt vejede selv syntes mere tilbøjelige til at holde vægten ned over tid. Købe en skala til dit badeværelse til at holde styr på din vægt vil ikke bryde bank, og din gym sandsynligvis har en i omklædningsrummet.

Nedadrettede: Du ved, hvordan du kan være tynd, men ude af form? Eller tung og pasform? Kropsvægt tager ikke højde for den andel af fedt i kroppen, eller når at fedt er deponeret-faktorer, der kan pege på sundheden problemer. Også, siger eksperter Dieters ofte begår den fejl at fiksere på tal mellem tæerne i stedet for at fokusere på at ændre adfærd, kan forbedre det.

Body mass index
Upside: Dit BMI giver en masse mere information end dit badeværelse skala-specifikt, et mål for kropsfedt. "Fedt er vigtigere end vægt," siger Peter Katzmarzyk, associeret direktør for befolkningen videnskab på Pennington Biomedical Research Center i Baton Rouge, La. "Overdreven fedme er definitionen af ​​fedme, ikke overdreven vægt-og har for meget fedt kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. "

Denne beregning anvender et forhold mellem vægt og højde til at estimere kropsfedt og fedme.

  • Et BMI på mindre end 18,5 er undervægtig
  • Et BMI på 18,5 til 24,9 er normal
  • Et BMI på 25 til 29,9 er overvægtig
  • Et BMI på 30 eller højere er fede

Ulempe: Da BMI værktøjet ikke kan skelne mellem lean muskelmasse og kropsfedt, det har en tendens til at overvurdere niveauet af kropsfedt i mennesker, der har en masse muskler-sige, Arnold Schwarzenegger-og undervurdere mængden af kropsfedt i mennesker der har mistet muskelmasse, såsom ældre. Prøv at gætte dine yndlings kendisser 'BMIs. "Hvis du er en olympisk krop bygherre, betyder det ikke holde op, så godt," siger Miriam Nelson, ph.d., direktør for John Hancock Center for fysisk aktivitet og ernæring ved Tufts University Friedman School of Nutrition Science og politik, i Boston. Nelson bemærker, at BMI fungerer stadig godt for den almene befolkning, og vurderer, at det giver en unøjagtig vurdering på kun 1% til 3% af befolkningen, på trods af sine begrænsninger.

Og hvis du er på udkig efter dit BMI med andre Dieters, så tro om igen. Stort set alle kan rasle ned af hans vægt, men kun 20% af befolkningen kender deres BMI, foreslår et nationalt Forbrugerne League undersøgelse foretaget af Harris Interactive sidste år.

Posts Carousel