4 Immune Øget Tips til Back-to-School Season

  • In Default
  • January 12
  • 0 Views
  • 0 comments

4 Immune Øget Tips til Back-to-School Season


Tilbage til skolen tid kan bringe sygdomme til familier.
Credit: Tilbage til skolen foto via Shutterstock

Halsbetændelse, dobbelt øreinfektioner og endnu en grim mave bug. Er det biologisk krigsførelse, eller bare en anden back-to-school sæson?

Småbørnsforældre kender dette scenario alt for godt, men det er et problem, der påvirker mange andre også. Lærere, forældre til teenagere og nogens deltage klasser selv er nødt til at bekymre sig om dem, frygtede back-to-school bakterier.

Hvis det ikke har ramt din familie endnu, nu er det perfekte tidspunkt til at forberede. Hvis den har, ja, nu er et godt tidspunkt at forberede den næste virus, der kommer rundt. Her er fire immun-styrke tips, der kan give din familie en bedre chance for at omgå den sygdom. [Top 7 Bakterier i fødevarer, der gør dig syg]

1. Anmeldelse hygiejne basics. Børn er nogle gange i sådan et kapløb for at spille, at de glemmer at vaske deres hænder. Nu er et godt tidspunkt at minde dem om vigtigheden af ​​at vaske op før måltider, og efter hver tur til badeværelset. Bare være sikker på, at de ikke overdrive det, selvom, eller det kan have en negativ effekt på deres immunitet.

2. Tilsæt blåbær til din morgen korn. Ja, det er en simpel ting at gøre, men det kan gøre en enorm forskel. Lad os ikke undervurdere antioxidant magt denne lille bær. Faktisk blåbær bedømme en højere ORAC score (et mål for antioxidant kapacitet) end de fleste frugter og grøntsager.

3. Reducer raffineret carbohydratess og sukker. Når det kommer til at øge kroppens naturlige immunitet, undgå negative er omtrent lige så vigtigt som at tilføje det positive. Raffineret kulhydrater og sukker fodre de dårlige bakterier i tarmen og bidrager til inflammation. Raffineret kulhydrater og sukker omfatter fødevarer såsom pasta, brød, kager og slik, samt sodavand.

4. Få mere motion. Opmuntre dine børn til at komme på et sportshold med det samme. Hvis det ikke virker (eller er ikke hans eller hendes kop te), skal du sørge for, at de er at afsætte tid til aktivt at spille hver eneste dag. Hvordan dette hjælpe? Tja, mange undersøgelser tyder på, at motion øger immunitet. For eksempel, en 2012 undersøgelse i British Journal of Sports Medicine fandt, at mere fysisk passer du er, jo mindre er risikoen for at lide af forkølelse i vintermånederne.

Sund Bites vises ugentlig LiveScience. Deborah Herlax Enos er en certificeret ernæringsforsker og en sundheds coach og vægttab ekspert i Seattle område med mere end 20 års erfaring. Læs flere tips på hendes blog, Sundhed i en fart!

Posts Carousel