4 hemmeligheder til Aldrig blive syg

  • In Default
  • November 4
  • 6 Views
  • 0 comments

4 hemmeligheder til Aldrig blive syg

Credit: Sarah Kehoe

Sparke den kolde

af Jeannette Moninger
Fra Health magazine

Nogensinde spekulerer på, hvorfor du altid synes at komme ned med et liv-afbryde virus denne tid af året, mens andre kvinder du kender sejle gennem sæsonen sniffle-, cough- og smerte-fri?

Vi opsøges forskningen og talte til toppen eksperter til at afdække disse centrale, studerer-backed hemmeligheder for opholder godt, selv når du er omgivet af bakterier. Docs 'nummer et tip: Få influenzavaccine, ASAP. Derefter følge disse enkle trin til at øge din virusbeskyttelse endnu mere.

4 hemmeligheder til Aldrig blive syg

Credit: Getty Images

Få venner med frisk luft

Fælles visdom siger, at opholder sig indendørs, hvor det er varmt og toasty, er lettere på dit immunforsvar end at være udenfor i kulden. Problemet er, at være inde sætter dig i tæt konstant kontakt med andre folk-og deres bakterier.

Ikke alene slipper ud i frisk luft giver dig en pause fra alle de bakterier cirkulerer inde, men gå en tur kan faktisk øge din immunitet. "Motion fører til en stigning i naturlige dræberceller, neutrofiler og monocytter, som i sidste ende øger immunforsvaret," siger Ather Ali, ND, MPH, assisterende direktør for komplementær / alternativ medicin Forskning ved Yale-Griffin Prevention Research Center.

4 hemmeligheder til Aldrig blive syg

Credit: Getty Images

Afslapning bekæmper forkølelser

Der er en trillion grunde til at tage tid til at slappe af kan være det sidste punkt på din to-do liste. Men her er derfor, det bør være en prioritet: "At være stresset vil øge din følsomhed over for at fange en kold," siger Ali. Det kan være fordi, på lang sigt, det fører til den igangværende frigivelse af stresshormoner, såsom glukokortikoider.

Disse hindrer kroppens evne til at producere celle-signalering molekyler kaldet cytokiner, som udløser en sygdom-kampene respons fra dit immunforsvar. "Du er også mindre tilbøjelige til at tage vare på dig selv-få rigelig søvn, spise rigtigt, motion-når du er stresset," siger Ali, som er afgørende for upping din immunitet.

4 hemmeligheder til Aldrig blive syg

Credit: Getty Images

Rene hænder er alt

Forkølelse og influenza kan sprede alt for let gennem berøring. Hold fingrene væk fra dine øjne, næse og mund så meget som muligt, og sørg for at mestre kunsten at hånd-vask. Sæbe og vand forbliver dine mest effektive værktøjer der, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Bakterier kan vokse på bar sæber, så brug den pumpede faglige eller bedre endnu, en håndfri dispenser og vælg regelmæssig sæbe løbet antibakteriel. Skumme for en solid 20 sekunder før skylning, og sørg for at tørre grundigt (men ikke på dit germy tøj!): "Fugtige hænder er langt mere tilbøjelige til at sprede bakterier end tørre dem," siger Dana Enklere, MD, en praktiserende læge på Mercy Medical Center i Baltimore.

4 hemmeligheder til Aldrig blive syg

Credit: Sarah Kehoe

Den magiske kugle

En lejlighedsvis urolig nat er intet at bekymre sig om, men en kontinuerlig mangel på zzz 's kan hæmme dit immunsystem evne til at fungere. Selvom eksperter siger ofte, at søvn varierer fra individ, en 2009 Carnegie Mellon undersøgelse viste, at noget kort af syv timer næsten tredobler dine odds for at fange en kold og det betyder syv straight timer, med ingen middle-of-the-night Wake ups.

"For mange af os, den eneste rolige gang, vi er nødt til at tænke gennem ting er, når vi ligger ned ved sengetid. Desværre, problemløsning i sengen forstyrrer søvn," siger Leslie Swanson, ph.d., en søvn specialist på instituttet i psykiatri ved University of Michigan, Ann Arbor.

Posts Carousel