4 grunde til at ringe til din mor i dag

  • In Default
  • August 3
  • 5 Views
  • 0 comments

4 grunde til at ringe til din mor i dag


Foto: Warner Bros. / Getty Images

Glæd jer, Gilmore Girls fans. Den elskede show er til rådighed for streaming på Netflix i dag, trækker os-noget for anden gang rundt i den travle, uforudsigelige liv enkelt mom, Lorelai og hendes teenagedatter, Rory.

Ligesom alle forældre og barn, disse to drilleri ofte og småskændes lejlighedsvis, men det store takeaway fra showet er, at din mor ikke blot kunne være dine forældre, men også din bedste ven, sidekick og fortrolige.

Selvom Gilmore Girls ikke har været i luften siden 2007, dets familie temaer er virkelig tidløse. Som en påmindelse om, hvorfor mødre er de bedste, har vi rundet op 4 måder, de forbedre dit liv.

Her er hvorfor du bør tage telefonen:

Hendes stemme kan være en trøst

Hvis du er stresset, kan du ringe til din mor. Forskere fra University of Wisconsin-Madison fandt, at stressede døtre, som kun hørt deres mors stemme havde lignende stigninger i limning hormonet oxytocin og fald i stresshormonet kortisol i forhold til børn, der havde både fysisk og verbal kontakt med deres mødre. Og hendes beroligende pep samtaler er bare prikken over i'et.

Hun kan give dig en energiindsprøjtning

Feeling drænet på arbejde? Ring mor for en pick-me-up-bare være sikker på at træde udenfor. Forskere til Johnson & Johnsons samfund sundhed selskab Wellness + Forebyggelse Inc. konstateret, at kalde en elsket rent faktisk kan øge din energi. I eksperimentet, mennesker, der havde en hurtig telefonsamtale med en elsket rapporteret højere energiniveauer end folk, der drak kaffe i de foregående 30 minutter.

Hun kan forbedre dit selvværd

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i sociale og adfærdsmæssige Sciences, kan dit forhold til din mor påvirke, hvordan du føler om dig selv. At have en stærk, sund obligation (eller dit niveau af "forbundethed," som undersøgelsen kalder det) med din mor kan bidrage til at øge dit selvværd. Det er en stor grund til at tale med din mor på den almindelige.

Hun er en god indflydelse

I en 2000 Gallup meningsmåling, 88% af de voksne sagde, at deres mor havde en positiv indflydelse på dem. I samme undersøgelse, 85% af mødre sagde deres familier sætter pris på dem nok. Hold det op ved at give hende et kald for at fortælle hende, hvor meget hun er værdsat.

Posts Carousel