35 uger gravid med tvillinger

 • In Default
 • August 26
 • 1 Views
 • 0 comments

 • 35 uger gravid med tvillinger  Med 35 uger er to spædbørn hjerter og lunger nå modenhed. Photo Credit gravid # 10 billede af Adam Borkowski fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Med 35 uger henne, når en kvinde bærer tvillinger, kan den store dag ankommer helst. En tvillingegraviditet anses fuld sigt ved 37-ugers-mærket; Men mange tvillinger født før denne tid. 35 uger henne, mor og babyer er at geare op til den store dag.

  Overvejelser: Mor 35 uger

  Med 35 uger gravid med tvillinger, er mor bærer tæt til 9 lbs. af babyer, for ikke at nævne resten af ​​væv og væsker, der går langs med graviditet. Dette kan være så meget som 35 til 40 lbs. i alt. De fleste gravide kvinder på 35 uger er allerede aftagende. De, der har en ekstra barn at nære og bære måske nødt til at tage det ekstra langsomt. Ifølge den amerikanske Kongres Obstetrikere og Gynækologer, bør kvinder, der er gravid med tvillinger tage hyppige pauser.


  Funktioner af babyer på 35 uger

  Så hvad disse babyer gør i der for at gøre mor så træt? Vokser og udvikler på et utroligt tempo. Med 35 uger både babyer har fuld muskler, knogler og nerve udvikling og arbejder på at afslutte deres lunger. Hvad kan man forvente rapporterer, at lunge udvikling er normalt færdig med 37 uger dog kan de modnes så tidligt som uge 33. Ved 35 uger, kan både babyer åbne og lukke øjnene og svare lys. De har øjenvipper og fingernegle. Ved 35-ugers-mærket, er både babyer dækket i en beskyttende vokslignende stof kaldet vernix.


  Tidsramme for Twin Graviditet

  35 uger fleste babyer er egnet til at overleve uden for livmoderen, hvis født før sigt. Ifølge Hvad kan man forvente, selv om spædbørn lungerne ikke er fuldt modne på dette tidspunkt, de fleste tvillinger har en god chance for at blive sunde og fri for langsigtede medicinske problemer, når de passerer 32-ugers-mærket. De kan dog stadig nødt til at tilbringe noget tid i en neonatal intensivafdeling, eller NICU.


  Identifikation: Fødsel Plan 35 uger

  Mange praktiserende læger kan ikke lide kvinder gravide med tvillinger til at gå for vidt forbi 37-ugers-mærket. Faktisk Hvad kan man forvente rapporterer, at mange OB læger fremkalde omkring 37- til 38-ugers-mærket, eller planlægge en kejsersnit. Ifølge ACOG, hvorvidt en kvinde vil levere tvillinger vaginalt eller ved planlagt kejsersnit afhænger af hendes sundhed, og at de babyer, samt spædbørn position i livmoderen. Nogle gange kan en planlagt vaginal tvilling fødsel blive til en nødsituation C-sektion, afhængigt af hvordan det skrider frem. 35 uger gravid med tvillinger, nu er et godt tidspunkt for moderen til at have en diskussion med OB.


  Special Test 35 uger

  35 uger gravid med tvillinger, kan mor forventer en eller to OB besøg om ugen. Disse omfatter den sædvanlige prænatal overvågning foruden nogle specialty tests. Hun kan have yderligere ultralyd samt ikke-stresstest, som måler de spædbørn bevægelser og hjertefrekvens. Nogle læger også udføre en sen sigt fostervandsprøve at kontrollere løbetiden for de spædbørn lunger.

 • Tags:

Posts Carousel