3 tips til at få ind i en øvelse Groove


3 tips til at få ind i en øvelse Groove


Credit: Workout foto via Shutterstock

Mange dagligdags aktiviteter, såsom reparationer i hjemmet og havearbejde kan være så god som motion, ifølge en oktober British Journal of Sports Medicine undersøgelse. Men betyder det, du kan springe din daglige træning?

Ifølge undersøgelsen, hvis du deltager i disse husholdninger regelmæssigt, kan du skråstreg dine chancer for at lide af et hjerteanfald eller slagtilfælde.

Og der er endnu flere gode nyheder på denne front. Sex kan også være en form for motion, ifølge en oktober studie i tidsskriftet PLoS ONE. Forskerne fandt, at unge mænd brænder et gennemsnit på 4,2 kalorier per minut, og unge kvinder brænde omkring 3,1 kalorier per minut under sex.

Men lad ikke at gym medlemskab bortfalder endnu. Hvis hele din træning regime består af nogle lys rengøring for en halv time hver uge, ja, det er næppe nok til at brænde et betydeligt antal kalorier. [Infografik: Hvor mange kalorier Er jeg Burning?]

Faktisk er der er en vis fare i at kalde disse dag-til-dag aktiviteter motion, ifølge resultaterne af en BMC Public Health studiet. Forskere fulgte vaner mere end 4.000 mennesker og fandt, at de, der tælles husarbejde over for deres motion mål var tungere i gennemsnit end dem, der ikke gjorde. Årsagen er ikke klart, men det kunne være, at disse mennesker var overvurdere tid eller indsats for at færdiggøre deres gøremål.

Så det lader til den nederste linje er, at aktiviteter som husarbejde, havearbejde og køn tæller som motion, men hvis du er seriøs omkring dit helbred, er det nok bedst at planlægge mere traditionelle træning. Men du behøver ikke ærgre sig over ideen. Brug disse enkle tips til at få dig ind i "øvelse groove."

  1. Planlæg din træning nu. Du behøver ikke at vide præcis, hvad tid du skal arbejde ud, men det hjælper at vide, hvor motion passer ind i din dag. Vil du arbejde ud først ting om morgenen? Direkte fra arbejde? Vil du gå hjem for at fodre fiskene først? Planlæg din dag, herunder hvornår og hvordan du vil udøve.
  2. Handle som du mener det. Enhver, der nogensinde har været fast i "Jeg vil udøve i morgen" cyklus ved, at det er ikke nok at sige, at du kommer til at gøre noget. Hvis du planlægger at udøve første ting om morgenen, sætte din alarm og lægge ud hver bit af tøj og udstyr, du har brug for, før du går i seng. Hvis motion kommer senere, pakke en sportstaske og overlade det ved døren. Disse er små handlinger, men de kan give dig den fremdrift, du har brug for at holde i gang.
  3. Snup en kammerat. Nogle gange, vi bare brug for lidt moralsk støtte. Når du kan kombinere kvalitet tid med en ven og en træning, ikke de sidstnævnte synes lidt mindre skræmmende?

Sund Bites vises ugentlig LiveScience. Deborah Herlax Enos er en certificeret ernæringsforsker og en sundheds coach og vægttab ekspert i Seattle område med mere end 20 års erfaring. Læs flere tips på hendes blog, Sundhed i en fart!

Posts Carousel