3 grunde Hvorfor du skal Watch 'Red Band Society' Tonight

  • In Default
  • February 13
  • 8 Views
  • 0 comments

3 grunde Hvorfor du skal Watch 'Red Band Society' Tonight


Venligst udlånt af Fox

Red Band Society, en af efterårets mest ventede shows, er lufter sin anden episode i aften. Set på en børneafdeling, eller "opdeling af adolescent medicin," i en smarte Los Angeles hospital, serien følger livet for de teenage patienter, der bor der. Titlen refererer til almindelig praksis af farve-kodning patienternes hospital armbånd baseret på deres status: ICU, ER, OR. Med deres armbånd, disse teenagere danner en pagt for at leve hver dag til fulde.

Showet havde premiere i onsdags 17. september men ikke en hel masse mennesker tunet i. Heldigvis gjorde jeg, og kan dele med dig, hvorfor Red Band Society er en ny udstilling at se. Her er tre grunde, du bør tjekke det ud:

Det er en ny spin på en gammel fortælling

Du har måske læst de to-line synopsis og tænker: "Det er ligesom The Fejl i vores Stjerner (eller min søsters Keeper eller A Walk to Remember)." Men skaberne fastsat til at tackle de "syge børn" arketype fra en ny vinkel. Ja, disse teenagere er virkelig syge-ramte med cystisk fibrose, hjertefejl, to drenge med kræft har et ben amputeret, og en pige lider anoreksi-men det er ikke det eneste, de har at gøre med. De sundhedsmæssige problemer tager et bagsæde til typiske unge problemer-hovedsageligt drikke, dating og kriminalitet.

Showet kombinerer teenageangst af Dawsons Creek med den medicinske jargon af ER. Eller som plakater annonceret, "Glee på et hospital!" (Minus de musikalske numre). Du vil identificere sig med eller i det mindste genkende nogle af de tegn: Der er den gennemsnitlige-girl cheerleader, Kara; Den indadvendte mystiske fremmede, Jordi; quirky pige, der bærer en Trilby hat, Emma; og lederen, Leo, der er en teenager hjerteknuser minus håret (en bivirkning af kemoterapi). De er mennesker, vi kender, eller bruges til at vide, bare med alvorlige sygdomme.

Der er watercooler-værdig sundhedsmæssige emner

Den 12-årige fortæller, Charlie, er i koma, men hævder-via voiceover-at han stadig kan høre alt omkring ham. Der er masser af anekdotiske beviser til støtte for teorien om, at koma patienter kan mærke og høre ting, mens bevidstløs, men nogen videnskabelig forskning er usikkert. Forskerne foreslår processen med ubevidste hørelse er tegn på "locked-in-syndrom" eller en minimalt bevidst tilstand, snarere end en sand koma.

Hvor er deres forældre? Vi alle antager mødre eller fædre ville forsøge at være sammen med deres indlagte børn så meget som muligt, men disse teenagere er kronisk syg. Deres forældre formentlig nødt til at arbejde for at bevare sygesikring; de kan ikke tillade sig at være af disse børn 'bedside hele dagen.

Dvælende spørgsmål: Må hospitaler virkelig tilbyder jello eller er det kun på TV?

Det har tegn, du vil c er en kamp

Executive producer Rina Mimoun forsikrer seerne, der bekymrer sammenhæng er for deprimerende, at mens showet er sat på et hospital, er det faktisk "om livet." Der vil være kritikere, der vil sige, at showets forudsætning er for corny eller schmaltzy for intelligente seere. Men nogle gange fortjener vi en smule sentimentalitet fra vores tv-shows. Og, er Red Band Society fyldt med følelser. Som Charlie forklarer: "Alle tror, ​​at når du går til hospitalet, liv stopper. Men det er det modsatte. Livet begynder. "

I pilot, Jordi kommer ind på hospitalet og andragender beboeren "hot" læge, Dave Annable, at afskære hans tumorform ben. Fra dette punkt på, følger vi Jordi sidste dag med to ben, der ender med en larmende fest i benet ære. Fejringen kontrast til medicinsk procedure den følgende dag, hvilket gør seerne oplever tabet af Jordi ben mere fuldstændigt.

Scriptet er fyldt med visdom, der beder publikum til at undersøge deres egne sundt liv. Linjer som "Det er underligt, hvordan mennesker bliver hængt op på ting, der ikke rigtig noget, indtil noget der betyder noget virkelig sker," er mere effektfuld, der kommer fra en ubevidst dreng omgivet af syge børn.

På et tidspunkt hvor de fleste hospital shows kredser omkring livet eller død procedurer og diagnoser, Red Band Society handler om patienterne og giver tiltrængt følelsesmæssig katarsis til sit publikum.

Posts Carousel