26-årige 's Heart Attack Forbundet til Energy Drink


26-årige 's Heart Attack Forbundet til Energy Drink
Credit: Photographee.eu/Shutterstock.com

En sund 26-årig mand i Texas, der har lidt et hjerteanfald kan være i stand til at skyde skylden hans tilstand på sin daglige vane med at drikke energidrikke, ifølge en ny rapport af sagen.

Manden fortalte sundhedspersonale, der behandlede ham, at han på dagen for hans hjerteanfald havde skudt ned otte til 10 energidrikke - og at han gjorde det på de fleste dage, efter omstændighederne rapporten. Det er muligt, at mandens overdrevne energi drikke indtag forårsagede en blodprop til at danne, at delvist blokeret et blodkar i nærheden af ​​hans hjerte, der fører til hjerteanfald, efter omstændighederne rapporten.

"Energi drikke forbrug er et voksende sundhedsproblem på grund af begrænset regulering og stigende anvendelse, især hos yngre demografi," forskerne skrev i sagen rapporten. "Med væsentligt højere koffeinindhold end sodavand eller kaffe drikkevarer, samt [indeholder] andre dårligt undersøgte stoffer, er der et betydeligt potentiale for skade, især når de indtages i store mængder."

Manden ankom til et hospital ni timer efter, at han begyndte at have smerter i brystet. Hans venstre arm følte følelsesløse, han svedte voldsomt, og han rapporterede opkastning forud for hans ankomst til hospitalet.

I tillæg til hans daglige energi-drik vane, han sagde også, at han havde røget en pakke cigaretter om dagen i de seneste to år. [5 Health problemerne på energi- Drinks]

Lægerne behandlede manden for hans hjerteanfald, og han genvundet. Patienten gik hjem fra hospitalet to dage senere. Han sagde, at han ville stoppe med at ryge og drikke energidrikke.

De høje niveauer af koffein og andre potentielt skadelige stoffer i energidrikke kan have reduceret blodgennemstrømningen i mandens koronar blodkar i en sådan grad, at en blodprop var i stand til at danne, forårsager hjerteanfald, efter omstændighederne rapporten. Det er imidlertid også muligt, at mandens rygning førte til indsnævringen af ​​kranspulsåren, forfatterne spekuleret. Manden havde ingen andre tilsyneladende risikofaktorer for hjerteanfald end forbruge en masse energidrikke og rygning, skriver forfatterne.

Dog bør enhver rapport fra et enkelt tilfælde fortolkes med forsigtighed, siger Dr. Robert Ostfeld, en kardiolog og direktør for Cardiac Wellness Program på Montefiore Medical Center i New York, som ikke var involveret i mandens sag. Denne patient oplevelse beviser ikke der er en årsag-effekt sammenhæng mellem energidrik overforbrug og hjerte risiko angreb, sagde Ostfeld.

"Da det er bare et tilfælde, er det altid meget svært at vide præcis, hvad årsagen er," Ostfeld fortalte levende Science. "Det er bestemt muligt, at [hjerteanfald] var relateret til energi drikke indtag, men vi kunne aldrig vide, at for sikker fra et enkelt tilfælde."

Ostfeld sagde han har hørt om andre rapporter om hjerteanfald bliver knyttet til energidrikke, og der har også været nogle rapporter forbinder energidrikke til midlertidige hjertebanken. Det er muligt, at "energidrikke måske forbigående negativ indflydelse blodkar funktion, og gøre blodet mere tilbøjelige til at størkne," sagde han.

Men selv de flere rapporter ikke bevise årsag og virkning, sagde han. Yderligere undersøgelser er nødvendige for at bekræfte linket. FDA undersøger i øjeblikket nogle rapporter om bivirkninger forbundet med energidrikke, i henhold til agenturet.

Ikke desto mindre, Ostfeld sagde, "det er svært at argumentere for, at [energidrikke] er sunde."

Der er andre måder for folk til at føle sig mere energisk. "Hvis du søger for at have en masse energi, få noget søvn og spise en hel-mad, plante-baseret kost," sagde han.

For eksempel er roer været forbundet med at forbedre effektiviteten af ​​cellernes mitokondrier, som producerer den energi, folks kroppe køre på, sagde Ostfeld.

Den nye sag rapport blev offentliggjort 6 online februar i tidsskriftet sag Rapporter i Emergency Medicine.

Posts Carousel