20 Rep Squats for Weight Loss

 • In Default
 • January 27
 • 4 Views
 • 0 comments

 • 20 Rep Squats for Weight Loss



  Personlig træner arbejder med en kvinde på squats. Photo Credit OSTILL / iStock / Getty Images
 • Gør 20 gentagelser af squats kan opfylde de kardiovaskulære og modstanden krav til en komplet vægttab workout. Selvom det ikke er så effektiv på enten som mere specialiserede træning, kan det give en hurtig løsning for dem med overfyldte tidsplaner.

  Grundlæggende

  Et sæt af 20 squats fungerer de største muskler i kroppen, at du skal straks tage i ekstra ilt til at fodre dem. Dette gør denne et bedre hjerte-kar træning end andre fast-twitch calisthenics og vægt rutiner, siger Oregon-baserede fitness coach Ben Cohn. Det får hjertet at pumpe og kalorier brænder så meget hurtigere. Ligeledes som en kropsvægt øvelse eller som en vægt træning, den muskelvækst er med til at øge dit stofskifte.


  Korrekt Form

  Du kan gøre dine squats uden vægt, holder stum klokker eller med en vægtstang på tværs af dine skuldre. I alle tre tilfælde, bør du sørge for at beskytte din ryg og knæ. Ifølge Stuart McRoberts i "Brawn", skal du stå med fødderne skulder bredde fra hinanden. Dine fødder skal pege ud på 90 grader fra hinanden, både peger 45 grader ud fra den retning, du står over for. Dette vil holde knæene afstemt og beskyttede. Selvom du bøje i hofter og knæ, bør du holde din ryg lige, men ikke låst. En god praksis er at holde øjnene på loftet, som du går gennem bevægelse. Det holder naturligvis din ryg linie.


  Cardio

  Et sæt af 20 squats tager ca. 30 sekunder i moderat tempo. Ifølge fitness ressource website HealthStatus, vil dette brænde omkring 3 kalorier uden vægte og 4 med vægte. Selv om dette ikke er en masse kalorier på egen hånd, er det en imponerende brænde overvejer den korte varighed. Bemærk, at din kalorie brænde vil gå op, hvis du er tungere end gennemsnittet, eller ned, hvis du er lettere end gennemsnittet.


  Modstand

  Fordi din kropsvægt - og eventuelle yderligere vægt - modstår dine forsøg på at stå i løbet af en squat, øvelsen bygger muskler i din glutes, lår, hamstrings og ryg. I sin skelsættende bog "Spis, drik og være sunde," Harvard ernæringsforsker Walter Willett skriver, at organer med flere muskler forbrænder flere kalorier i alle aktiviteter. Det betyder, at jo flere squats, du gør, jo flere kalorier du vil brænde med hver efterfølgende træning.


  Pros

  Fordele ved 20-squat sæt til vægttab omfatter enkelhed og bærbarhed. Squats er nemme at lære og kræver ingen rekvisitter, hvilket betyder at du kan banke et sæt som helst du har en ekstra minut. Dette nederlag én fælles barriere for motion: at finde tid og faciliteterne.


  Cons

  Én con af 20-squat sæt til vægttab er, at de enkelte sæt forbrænde nogle kalorier. Ved 3.500 kalorier pr pund, ville du nødt til at gøre 1.750 sæt til at brænde et pund værd af kalorier. En anden ulempe er, at squats gjort forkert kan forårsage alvorlige problemer i ryggen og leddene. Cohn rådgiver blive trænet i squats med en kvalificeret professionel, før der indgås et kursus for at tabe sig.

 • Tags:

Posts Carousel