15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv

 • In Default
 • February 12
 • 27 Views
 • 0 comments

 • 15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  Du er kun et træningspas væk fra en bedre sexliv! Ikke alene kan du tabe sig, forme en stærk, slank krop og forårsage dine endorfiner til at svæve, men du kan også regne med motion at gøre din tid i sækken sjovere. Og nyere forskning tyder på, at en bedre kropsbevidsthed samt gør så lidt som 20 minutters motion om dagen giver dig mulighed for at nyde sex mere og være mere seksuelt ophidset. Ud over cardio og styrketræning, fleksibilitet er afgørende for bedre sex. Det hjælper lindre ømhed og smerter og tillader dig og din partner til at eksperimentere med holdninger, som ellers kan være svære. De følgende slides giver en række øvelser og strækker du kan gøre for at forbedre din tid under dynen.

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  1. Squats

  Squats er fantastisk til toning og forme ben og bytte. Men alt det blod pumpe under taljen kan også forbedre din evne til at blive vakt under sex. Plus, squats styrke og forberede dig til de tidspunkter, du gerne vil være den ene oven. SÅDAN GØR DEM: Stå oprejst med fødderne skulder bredde fra hinanden. Holde hælene limet til gulvet og de fleste af din vægt i hælene, indlede en bøjning i taljen først; derefter bøje knæene, som om at sidde i en stol. Sørg for at holde knæene direkte over anklerne til at beskytte dine knæ og ben muskler fra skade. Dit skinneben bør forblive så lodret som muligt i hele øvelsen. Du kan også optage tre-til fem-pund vægte og hæve armene til skulderhøjde, som du squat ned. Bevæge sig op og ned meget langsomt og gøre mellem 10 og 30 reps.

  20 Bedste kropsvægt øvelser

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  2. Bridge Pose

  Bro udgøre er forstadiet til bækken tilter og Kegels (læs videre for mere på begge øvelser). Det styrker glutes, inderlår og hamstrings og giver en fremragende hip-flexor stretch. Fordi bækkenet er inverteret, bro udgøre vækker musklerne bækken-gulv og kan styrke de kvindelige kønsorganer. Dette kan føre til stærkere, mere kontrollerede orgasmer. Gør bridge ordentligt vil forberede din krop til at mestre de omvendte sex stillinger, du har ønsket at prøve. SÅDAN GØR DET: Begynd på gulvet på ryggen. Forlænge gennem fingerspidserne med armene på gulvet ved dine sider. Med fødderne hip-afstand fra hinanden, bøje knæene og derefter langsomt løfte din bagdel fra gulvet. Som du holder kropsholdning, holde dine knæ fra splaying ud og tryk gennem dine fødder med din vægt ligeligt fordelt på tværs af dine fødder. Lad ikke dine fødder til at rulle udad. Hold stillingen i 30 sekunder til et minut. Når du er klar til at komme ned, sænke din ryg én ryghvirvel ad gangen, hele vejen ned til halebenet.

  10 Yoga Flytter fjernes Stress og slappe af dig ved sengetid

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  3. Bækken Tilt Impulser

  Denne øvelse styrker din kerne og nederste del af ryggen, som anvendes ofte under sex. Bækken tilt pulser vil også vække den nedre del af bughulen, og forberede din krop til Kegels (en anden stor øvelse at forbedre dit sexliv), og forberede din krop til omvendte stillinger. SÅDAN GØR DEM: Lig på gulvet med dit knæ bøjet, fødderne hip-afstand fra hinanden og arme, hænder og fingerspidser fladt på gulvet. Trykke gennem dine hæle, løft dit bækken og glutes at bringe din torso i en lige linje (som i broen udgør). Hold dine mavemuskler stramt som du fortsætter med at presse gennem hælene, klemme glutes og inderlår og lidt puls bækkenet op og ned (blot et par inches, ikke den fulde vifte af bevægelse). Må 20 til 25 impulser, derefter langsomt sænke ryggen, hvirvel af ryghvirvel, indtil du føler din haleben rører gulvet. Gentag, arbejder op til tre til fem sæt.

  Lavere Krop Øvelser

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  4. Kegels

  Bækkenbundsmusklerne spiller en integreret del i orgasme, og Kegels er en nem måde at forbedre styrken af ​​disse muskler. Derudover giver de store seksuel tilfredsstillelse og stærkere orgasmer (især når Kegels er færdig i løbet af køn) ved at målrette de muskler, der stramme og frigiver under sex, hvilket gør hele oplevelsen mere behagelig for både dig og din partner. SÅDAN GØR DEM: Du kan gøre Kegels overalt - siddende, stående eller liggende. Fokus på at stramme disse bækkenbundsmuskler (som om du forsøger at stoppe strømmen af ​​urin). Hold i tre til fem sekunder, og gentag. Gør det i fem minutter om dagen eller i løbet af dagen.

  Tilmeld dig for at modtage gratis Livestrong.com ugentlige nyhedsbrev

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  5. Stabilitet-Ball Pull-Ins

  En stærk kerne er afgørende at forebygge skader på ryggen når man har sex. En af de bedste øvelser for at styrke dine mavemuskler og beskytter din ryg er stabiliteten-ball pull-in. Denne øvelse virker din kerne (som giver en støtteordning for ryggen) samt din overkrop, øge din udholdenhed til on-top positioner. SÅDAN GØR DEM: Start i en planke position med dine skinneben understøttet på en stabilitet bold. Hold dine arme lige og stærk. Langsomt ruller bolden i, ved hjælp af dine mavemuskler til at bøje dine knæ mod gulvet, mens du trækker bolden mod brystet. Langsomt ruller bolden tilbage ud som du rette dine ben. Hold din overkrop og hofter stærk i hele den række af forslag for at forhindre skade nederste del af ryggen. Må ikke luns dine skuldre og forlænge gennem kronen af ​​hovedet for at være sikker på der er plads mellem dit hoved og skuldre. For en ekstra udfordring, løft det ene ben væk fra bolden, som du ruller bolden videre med det andet ben. Derefter skifte ben. Gør 2-3 sæt af 10 reps.

  De 15 hårdeste Gør-Anywhere Workout Moves

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  6. Plank Pose

  Plank udgøre er en af ​​de mest effektive måder at styrke hele din krop og samtidig fokusere på din kerne. Det handler ikke kun øger din udholdenhed og udholdenhed på gym, men i soveværelset også. Og fordi det kræver en masse core engagement, vil det styrke din ryg til at understøtte tunge vægt - ligesom din partner. Plus, ved aktivt at engagere hver af dine muskelgrupper (skuldre, arme, kerne, glutes, quads, inderlår, kalve og mavemuskler) hele din krop vil se mærkbar forbedring. SÅDAN GØR DET: Start på dine hænder og knæ med hænderne skulder-bredde fra hinanden. Tryk på din krop lige, at udvide dine ben tilbage og holde dine arme stærke. Tænk på at holde din krop i en lige linje fra dine fødder til dit hoved. Dit bækken hverken flænge for lavt eller forhøjet for højt. Engagere abs, klemme din indre lår og butt kinder sammen, stramme dine quads og tryk hælene tilbage, så dine fødder bliver bøjet. Hvis du har brug for at ændre stillingen, gør dit planke på dine knæ, holder armene fuldt udvidet til gulvet eller prøv det på dine underarme snarere end dine hænder. Vær sikker underarmene er på gulvet (enten med hænderne foldede foran eller i en sphinx position) og albuerne er direkte under dine skuldre hele hold. For en mere avanceret version, skal du gøre et-benede planke. Mens du holder planke, hæve den ene fod et par inches fra jorden og hold i 10 sekunder, derefter skifte ben uden at kompromittere formular i resten af ​​kroppen. Som din planke hold bliver stærkere og holder længere, fortsætter skiftevis mellem en-legged planke og begge ben ned. Uanset hvilken variant du vælger, holde i mindst 20 sekunder, og arbejde op til to minutter ad gangen. Gør et til 10 reps en dag, afhængigt af længden af ​​din planke besidder.

  30 dages Ab Challenge

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  7. Open-Leg Rocker

  Risa Sheppard, Master Pilates Certificering Trainer og grundlægger af The Sheppard Method i Los Angeles, anbefaler dette udgør for forbedre dit sexliv for en række forskellige årsager. "Open-ben rocker er afgørende for at forbedre balance gennem core kontrol og styrke. Som vi styrke vores kerne, som omfatter bækkenringen, lænd og mavemuskler, det vækker ikke kun muskler, men alle de veje, der er med til at øge vores seksuelle nydelse, "siger hun. Og som du ruller gennem motion, det massager din ryg og vækker de nerver, der hjælper stimulere og producere behagelige følelser og fornemmelser i hele kroppen. "Det åbne ben del af øvelsen skaber fleksibilitet i de indre lår, hvilket gør forskellige positioner mere tilgængelige." SÅDAN GØR DET: Sid oprejst med dine knæ bøjet ind i dit bryst, ben omkring skulder-bredde fra hinanden. Forlænge gennem kronen af ​​dit hoved, rulle dine skuldre tilbage og ned og løft brystet, så din ryg er stærk. Tag fat dine ankler på ydersiden af ​​benene. Træk din flåde dybt ind i din ryg og læn dig tilbage, indtil du er afbalanceret på dit haleben med fødderne fra gulvet. Ret begge ben mod loftet i en åben V position og balance, dine arme stærke og lige. For at starte rokkende, inhalere, maritim til rygsøjlen, og bringe din hage til brystet. Holde hovedet gemt, rulle baglæns, stoppe handlingen og vende det før du kommer til din hals. Det skal føles som om du er i en gyngestol, der vil vælte bagover, medmindre du rette det. Ved tilbagekomst, stop og balancere på haleben, benene åbne og op mod loftet. Hvis du har brug for at ændre øvelsen, gør alt undtagen glatning dine ben. Hvis du nogensinde vakle i din haleben balance, er det helt i orden at tippe frem på tæerne, mens du får hænge af denne øvelse!

  Top 10 Pilates Øvelser

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  8. Siddende Leg Extensions

  For mange kvinder, lårene er en ulejlighed område, når de udøver. Når benene er trætte, kan de ryste eller dirre. Dette er en god ting, mens du arbejder ud, men i soveværelset, ikke så meget. Du ønsker at vide, at du kan regne med dine ben til at stå distancen. Og siddende ben udvidelser er en enkel måde at styrke dine ben og øge udholdenhed, så du vil være sikker i sækken. SÅDAN GØR DEM: Sæt dig op høj og lige i en stol. Rul dine skuldre tilbage og ned og løft brystet. Bøj dine knæ på en 90- graders vinkel med fødderne fladt på jorden. Sørg for at dine ankler er direkte under dine knæ. Grip siderne af stolen uden hunching dine skuldre eller stramme din nakke eller trapezformede muskler (de muskler langs toppen af ​​dine skuldre tættest på din hals). Hold hofterne solidt plantet på stolen som du løfter og unbend ene ben og løft benet lige op langsomt, indtil den når hoftehøjde. Langsomt bringe foden ned igen. Vær sikker begge hofter forbliver fast forankret til den plads som du løfter. At ændre øvelse for begyndere, forkorte din vifte af bevægelse i benet du løfter, tager benet halvdelen af ​​afstanden. Når du kan gøre det nemt, øge din vifte af bevægelse. For en ekstra udfordring, løft begge ben på én gang. Pas på ikke at tip din stol. Denne variation vil også tvinge nogle alvorlige core engagement, så du kan arbejde på at seks-pack samtidig styrke dine ben. Hvis du gør på mindst to til tre sæt af 10 reps på hvert ben på en regelmæssig basis, bør du mærke en forskel i løbet af nogle uger.

  10 Machine-to-Free-Weight Swaps

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  9. Triceps Dips

  Solid arm styrke er afgørende for mange daglige opgaver, men vi glemmer, hvor stærk arme kan hjælpe os under sex. Arbejde triceps vil styrke og gør det muligt at prop dig op uden trættende i nedenunder positioner. SÅDAN GØR DEM: Sid med hælen af ​​din hånd på kanten af ​​en robust stol, knoer rullede ned mod jorden for at afhjælpe håndled stamme. Placer dine fødder hip-bredde fra hinanden og bøje dine ben i en 90 graders vinkel, og sørg for dine ankler er direkte under knæene (de kan også være længere ud foran knæene eller helt udrettet, hvis du gerne vil en udfordring ). Glide langsomt røven ud af sædet, støtte din vægt med dine hænder og arme. Holde albuerne står direkte bag dig, bøje albuerne og langsomt sænke din røv mod gulvet. Hold albuerne peger lige tilbage bag dig, og bøje dem til omkring en 90 graders vinkel (ikke overstrække forsiden af ​​dine skuldre ved at gå for lav til at begynde med). Langsomt skubbe op, indtil dine arme er lige. Vær sikker på din rygsøjle bevæger sig op og ned lodret og ikke i en vinkel. Brug for mere af en udfordring? Hold dine fødder og ben i en figur-fire position (den ene ankel sidder på det andet ben lår, med den øverste foden bøjet). Gør fem til 10 af disse, før du skifter ben. Dette vil ikke kun udfordre dine triceps, det vil åbne dine hofter (en anden stor øvelse at prep dig for sund sex). Gør et sæt af 10 til 20 gentagelser, og følg at med fem til 10 små, hurtige impulser.

  Upper Krop træningsrutiner for Gym

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  10. Push-Ups

  Ligesom planke styrker din kerne, skuldre, glutes og ben, hvilket Preps dig for et sundt sexliv, push-ups gøre det samme med den ekstra bonus af forbedret styrke i dine arme og bryst. Desuden vil intensiteten, der kommer fra at gøre push-ups øge din udholdenhed og udholdenhed, så du kan holde længere i soveværelset. SÅDAN GØR DEM: Lig på gulvet med forsiden nedad, benene sammen, og placere dine hænder lidt bredere end skulder-bredde fra hinanden. Krølle tæerne under og flex fødderne, når du trykker op i en planke position. Vær sikker på din bækken ikke synke for lavt eller løfte for højt (tænk om at holde din krop så lige som et bræt). Inhale som du sænke dit bryst, indtil det næsten rører gulvet. Udånder som du trykker tilbage til udgangsposition. Undgå hunching dine skuldre i halsen ved at forlænge ud af kronen af ​​hovedet for at skabe plads mellem dig hoved og skuldre. For at gøre push-ups nemmere, adskille dine fødder til hip-afstand fra hinanden eller gøre push-ups på knæene. Bare sørg for at holde din krop i en solid, stærk planke fra skuldrene til knæene. Eller hvis du ønsker at gøre dem hårdere, placere dine fødder lidt højere end resten af ​​kroppen, hvilket skaber mere intensitet i den øvre bryst og skuldre.

  30-dages Push-Up Challenge

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  11. Bridge Bench Press

  Kvinder, der vige fra on-top positioner under sex ofte gør det på grund af den involverede anstrengelse. Men med lidt målrettet øvelse, du kan være på toppen på ingen tid. Bænkpres vil helt sikkert øge din arm og bryst styrke, men denne variation tager det et skridt videre ved at gøre det, mens i broen udgør. Indarbejde det i din daglige træning rutine og din udholdenhed og udholdenhed skyde gennem taget. Bridge vågner disse bækkenbundsmuskler (dem, der hjælper styre dine orgasmer), forbedre blodgennemstrømningen til hele området og vågne op de receptorer, der giver mulighed for mere nydelse under sex. SÅDAN GØR DET: Begynd på gulvet på ryggen med tre- til fem-pund håndvægte let tilgængelige. Bøj knæene og holde dine fødder om hip-afstand fra hinanden. Langsomt løfte din bagdel op i broen udgør. Som du holder kropsholdning, holde dine knæ fra splaying ud og sørg for at trykke gennem fødderne, din vægt jævnt fordelt over fødderne. Lad ikke dine fødder til at rulle udad. Holde håndvægte, bringe dine albuer ud til siderne af dine skuldre med dine håndvægte op mod loftet, hvilket gør et mål post form med armene. Langsomt trykke håndvægtene lige mod loftet, derefter langsomt vende tilbage til målet post position. Som en modifikation, prøve dette på en hældning bænk og begynde med lavere vægte. Husk at tage dine arme lige ud foran brystet i skulderhøjde. Eller for en ekstra udfordring, krydser det ene ben over det andet i en figur-fire position (øverste fod bøjet, ankel placeret på jordet ben lår). Gør halvdelen af ​​dine reps og omhyggeligt skifte ben. Gør 10 til 20 reps, og slip din bro i mellem sæt. Når du er færdig, nederste ryghvirvel ad gangen, hele vejen ned til halebenet. Gør 3-5 sæt.

  Tilmeld dig for at modtage gratis LIVESTRONG.COM ugentlige nyhedsbrev!

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  12. Opadgående-Facing Hund

  Opadgående hund styrker mange af de muskelgrupper, der kræves af en bred vifte af sex positioner - lænden, glutes og arme - mens strække kerne, psoas og hip flexors. Og yogier har længe troet det til at øge energi og blodtilførslen til bækkenpartiet. SÅDAN GØR DET: Lig på maven med benene hip-afstand fra hinanden, og toppen af ​​dine fødder på gulvet. Bring dine hænder til siderne af brystet og løft din overkrop ved at trykke gennem hænderne. Løfte hele vejen op, rulle dine skuldre tilbage og ned, forlænge gennem kronen af ​​hovedet, så du ikke hunch dine skuldre i halsen. Indånder regelmæssigt i ca. 15 sekunder eller længere. Hvis du er avanceret, bør dine lår løftes fra jorden.

  5 Yogastillinger at Firm Butt

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  13. Glad Baby Pose

  Glad baby er en glimrende stræk for de lavere ryg, glutes og hamstrings samt en glimrende hip oplukker. Det er en stor counterstretch til opad hund, fordi det slapper af og åbner stramme lavere kroppens muskler. SÅDAN GØR DET: Lig på ryggen med bøjede knæ ind mod brystet, såler af dine fødder bøjet og parallelt med loftet. Line dine ankler op med dine knæ, så dine skinneben er lodrette. Hold dit haleben ned som du fat i ydersiderne af dine fødder med hænderne og trække dem ned, så knæene bevæger sig mod gulvet på ydersiderne af din brystkasse. Slap din nakke og trække vejret dybt, forlænge åndedrag som du går. Med hver udånder, og uden at gå på kompromis formular, træk knæene mod gulvet. Hold denne anledning i tre til fem minutter.

  Yoga for løbere

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  14. Siddende Straddle Stretch

  Den gennemsnitlige person sidder ved et skrivebord det meste af dagen, som bremsende og stagnerer musklerne i bækkenet og lysken. Straddle øger blodtilførslen til området, hvilket betyder øget fornemmelse og lettere orgasmer. Ikke kun det, men også strækker de indre lår, hvilket gør dig mere fleksibel og klar til at spille med nogle mere eventyrlystne positioner. SÅDAN GØR DET: Sid på gulvet med benene langt fra hinanden. Lad dine ben til at engagere sig som du flex dine fødder, og sørg for dine knæ peger mod loftet. Rul dine skuldre tilbage, forlænge gennem kronen af ​​hovedet og, mens du løfter brystet, langsomt trykke din torso så langt frem, som du kan mageligt gå uden afrunding ryggen. Nå dine hænder til at røre dine kalve, ankler eller tæer og trække vejret dybt. Med hver udånder, tage din stretch lidt dybere. Start langsomt og gør det ofte for at åbne op for de indre lår med succes. Hold stillingen i fem til 10 lange vejrtrækninger.

  Yogastillinger for fleksibilitet

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  15. Reclined Butterfly Pose

  Denne version af yogiske sommerfugl udgøre vil åbne dine hofter og strække din indre lår. Det mål de muskler, der er konstant strakt og udfordret i et væld af seksuelle positioner, så du kan blive styrket, løsnet op og klar til din partner. SÅDAN GØR DET: Lig på ryggen og holde haleben ned, bøje dine ben mod brystet, fodsålerne sammen. Grib dine fødder og trække dem mod brystet, som du bruger dine albuer til at presse knæene udad. Vær forsigtig med ikke at lade din hals bue op fra gulvet. Hold nakke og rygsøjle lempes. Hold denne stilling som du fortsætter med at presse knæene udad i 15 til 20 sekunder.

  Yogastillinger til Hjælp dårlige knæ

  15 Øvelser enhver kvinde bør gøre for at forbedre hendes sexliv


  Travis McCoy / travismccoy.com

  Hvad tror du?

  Har du nogensinde gjort noget af disse øvelser? Har de haft en indvirkning på dit sexliv? Er der nogen andre, som du sværger ved at give dig et ekstra løft i soveværelset? Del dine oplevelser og forslag i kommentarerne nedenfor!

  13 Øvelser enhver mand bør gøre for at forbedre hans sexliv  13 Øvelser enhver mand bør gøre for at forbedre hans sexliv

  Øvelser for Bedre Sex

  Kegel øvelser for Better Sex

  Hvordan kan Sex gøre dig tabe sig?

  Hvordan kan Træt forældre kom i stemning til sex?

  Hvordan man styrer Dit Sex Drive

  Begynder Body Sculpting

  Hvordan man gør en alt-Krop Calisthenic Workout

  Øvelser for at øge libido

  Spørgsmål til din Sex Partner

  Teen Seksualitet Issues

  Naturlægemidler for Seksuel Enhancement

  Sådan har længere Sex

  Sådan Forbedre en kvindes Sex Drive

  Hvilke Mænd kan lære af kvinder Træning

  Sådan Lavere Dit Sex Drive

 • Tags:

Posts Carousel