13 grunde til at handle hos en Farmers Market

 • In Default
 • January 2
 • 7 Views
 • 0 comments

 • 13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

  Landmænd markeder er stigende, med mere end 8.000 markeder nu er opført i USDA National Farmers Market Directory, en 63 procent stigning siden 2008. Disse udendørs markeder tilbyder lokalt dyrket - og ofte økologiske - frugt og grøntsager. De landmænd, der dyrker produkterne ofte personale deres egne kabiner, og de undertiden sælge andre friske hjemmelavede produkter såsom ost, nødder, blomster og syltetøj. Læs videre for at se alle fordelene ved at handle hos en landmænd marked.

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  benstevens / iStock / Getty Images

  1. Du vil maksimere din Ernæring

  Købmand producere kan se ligner det, du får fra en landmænd marked, men det kan variere ernæringsmæssigt. "Shopping på markedet landmænd betyder køber fødevarer, der er sæsonbetonede og lokale, hvilket fører til at spise produkter, der er på toppen af ​​deres næringsværdi," siger Minh-Hai Alex, en registreret diætist i Seattle. Plukket på deres højdepunkt modenhed, årstidens råvarer er mere nærende end producere, der er blevet afsendt i hele landet, eller som har brugt dage på hylden. På de fleste landmænd markeder, har en tendens der at være et udvalg af økologiske produkter så godt.

  Tilmeld dig for at modtage gratis LIVESTRONG.COM Weekly Sundhed og Fitness Nyhedsbrev

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  matthewennisphotography / iStock / Getty Images

  2. du kan stille spørgsmål

  Shopping på landmænd markeder giver dig mulighed for at opdage nye produkter og til at stille spørgsmål om din mad, ofte fra den person, der dyrkede det. "Det er dejligt at forbinde med de landmænd, der generelt elsker at snakke om, hvad de vokser og give dig ideer til, hvordan du forbereder det," siger registreret diætist Minh-Hai Alex. "Selv som en diætist, jeg bestemt vidste ikke, hvad fiddleheads var før du flytter til det nordvestlige." (Fiddleheads, hun lærte, er de græsklædte smag, nærende lederne af bregner). For at maksimere din læring oplevelse, en bemærkning for at stille spørgsmål. Sælgere kan guide dig til særligt valg elementer, gør betjener forslag og forklare, hvordan forskellige fødevarer dyrkes.

  23 sunde salater ernæringseksperter Eat

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  Jeffrey Antenore / iStock / Getty Images

  3. Du Kan Sige Farvel "til forkølelse og influenza

  Antioxidanter er en øverste linje forsvar mod sygdomme, herunder almindelig forkølelse og influenza. Din bedste kilde til beskyttende næringsstoffer? Spis haven-friske frugter og grøntsager. "Fødevarer købt på markedet landmænd er ofte mere frisk end deres i-store modparter," siger Becci Twombley, direktør for sports ernæring ved University of Southern California. "Antioxidanter er meget følsomme og kan nedbrydes hurtigt, så den mere frisk plukket fødevarer, mere antioxidant kapacitet det vil have." For maksimalt udbytte, spise en række farverige landmænd marked frugt og grøntsager for at få en større vifte af forskellige antioxidanter.

  8 Foods, der Boost dit immunforsvar

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  Catalin Petolea / iStock / Getty Images

  4. Du vil udvide din Dietary Palate

  Mennesker er visuelle, når det kommer til fødevarer. Selvom det kan arbejde imod dig ernæringsmæssigt i en slik butik eller bageri, "eye candy" af gården-friske sort kan give fordele. "Børn og kræsne voksne er mere tilbøjelige til at spise frugt og grønt, når de er fulde af levende farver og ser appetitvækkende," siger registreret diætist Becci Twombley, som kalder landmænd markeder det ideelle sted at eksponere betyder spise til nye fødevarer. "Tasting fødevarer, før de køber dem og tilskynde en holdning af opdagelsen kan bringe en helt ny repertoire af friske fødevarer at vælge fra." Hvis din kost mangler sunde fødevarer, prøve mindst én ny post per shopping tur. Hvis din lille man har en begrænset ganen, tilbyder blide opmuntring eller bly med et godt eksempel.

  5 Tricky Frugt og hvordan at spise dem

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images

  5. Support Local Landbrug

  Der var 4,1 millioner gårde i USA i 1959, i henhold til bæredygtig Table, sammenlignet med 2,2 mio i dag. Mens antallet af bedrifter er faldet i de seneste årtier er den gennemsnitlige bedriftsstørrelse steget. Den gode nyhed er, de lokale landmænd markeder tegner sig for en lille, men stigende andel af det samlede salg landbruget i USA "Det er vigtigt at støtte lokale landmænd i denne verden af ​​agroindustrien og en stadig mere globaliseret økonomi," siger registreret diætist Minh-Hai Alex. Shopping på landmænd markeder, siger hun, er en førsteklasses måde at gøre det. Dine indkøb hjælpe nærliggende gårde trives og øge efterspørgslen efter lokalt dyrkede produkter, hvilket gør fordelene ved sæsonmæssige billetpris mere tilgængelige for offentligheden.

  Tilmeld dig for at modtage gratis LIVESTRONG.COM Weekly Sundhed og Fitness Nyhedsbrev

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  Polka Dot RF / Polka Dot / Getty Images

  6. Support Din Fællesskab

  Støtte din lokale landmænd ved at købe deres varer betyder også at støtte dit samfund som helhed. Lokalt ejede detailhandlere, herunder landmænd markeder, returnere mere end tre gange så meget af deres salg til deres samfund sammenlignet med kæde konkurrenter, i henhold til Farmers Market Coalition. Lokale avlere også oprette 13 fuldtidsstillinger per millioner dollars i salg, versus tre arbejdspladser pr millioner dollar i salg, industrielle avlere opretter. "Salg på (landmænd) markedet tilladt os at starte vores forretning langsomt," Freddy Kaufmann, en lille, Florida mad virksomhedsejeren rapporteres til landbrugerens marked Coalition. "Vi ville ikke være her uden markedet."

  23 sunde salater ernæringseksperter Eat

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  Elena Elisseeva / iStock / Getty Images

  7. Du vil blive Beskyttelse af miljøet

  Hvis dine sundhedsmæssige betænkeligheder strækker sig ud over velvære af din krop og ind i næring af jorden, landmænd markeder er en win-win. Shopping for lokalt dyrkede fødevarer reducerer total "food miles" (afstanden et fødevareprodukt rejser fra produktionsstedet til det sted, hvor det er solgt til endelige forbrug), hvilket reducerer fossile brændstoffer energiforbrug, forurening og udledning af drivhusgasser fra transport.

  Tilmeld dig for at modtage gratis LIVESTRONG.COM Weekly Sundhed og Fitness Nyhedsbrev

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

  8. Du vil spare penge

  Farmers Market frugt og grøntsager tendens til at koste det samme som -eller mindre end ventet producere solgt til mursten og mørtel butikker, i henhold til Farmers Market Coalition. Lokale landmænd sælger sæsonbestemte billetpris, som er i rigelig forsyning, og bruge færre penge på markedsføring og emballage, der giver dem mulighed for at konkurrere på prisen. En anden omkostning fordel er, at du kan købe råvarer i løs vægt på toppen af ​​sin sæson og fryse eller bevare for senere brug, når produkterne kan være uden for sæsonen eller dyrere. Landmænd også fryse fødevarer såsom tomater og bær i højsæsonen til senere brug i salsaer og syltetøj.

  20 Fødevarer til ALTID Køb Organic (selvom du er på et Budget)

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market

  Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

  9. Hjemmelavet Goods (Sans Tilsætningsstoffer)

  Hjemmelavede fødevarer fra landmænd markeder, såsom brød, kager og saucer, er normalt fri for kunstige tilsætningsstoffer, der kan forstyrre eller ikke tilføje til wellness. De fleste tilsætningsstoffer bestemt til at forlænge en fødevare holdbarhed er ikke nødvendige for friske landmænd marked fødevarer, som bevæger sig hurtigt fra køkkenet til forbrugerne. Når du køber slik fra din lokale landmænd marked, huske på, at mens de er nok mere naturligt end kommercielle behandler de skal stadig indtages i moderate mængder.

  16 snacks, der er OK at spise natten

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  Liv Friis-Larsen / iStock / Getty Images

  10. Mindre Affald Produceret

  Når du handler på landmænd markeder, vil du være taknemmelig for at vide, at alle fødevarer sandsynligvis vil blive sat til god brug. De fleste leverandører kan forudsige, hvor meget mad de vil sælge på et marked dag og forberede overensstemmelse hermed, i henhold til Farmers Market Coalition. I modsætning til købmandsforretninger og restauranter, der kaste overskydende, landmændene har tendens til at genbruge madrester. En landmand kan vise sidesten zucchini i zucchini brød, grønkål i grønkål chips og basilikum i pesto, senere sælge disse tilberedte fødevarer på markedet. Overskydende frugt bliver forudsætninger for konserves, tærter, frugt læder og trail mix. Nogle landmænd fodrer ubrugte produkter til husdyr eller kompost det eller donere ekstra varer til fødevarer velgørende organisationer.

  18 Fat-rige fødevarer, der er godt for dig

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  viki2win / iStock / Getty Images

  11. Sensory Pleasure og Memory Strength

  Fra farverige skærme og brummen af ​​musik og samtale til aroma og smag af krydrede mad prøver, landmænd markeder er en sensorisk fest. Ud over den ren fornøjelse af det, forskning viser, at sensorisk stimulation kan bevare ungdommelighed af din hjerne, rapporterer Linda Wasmer Andrews for Psykologi dag. Multisensory stimulation er lejlighedsvis anvendes som supplerende terapi til demens. Sensoriske-rige miljøer kan også hjælpe forsinke aldersrelateret hukommelsestab og forhindre dannelsen af ​​proteiner i hjernen forbundet med Alzheimers sygdom. For at øge disse potentielle frynsegoder, en bemærkning til at interagere med andre, og absorbere lyde, seværdigheder og smag.

  Tilmeld dig for at modtage gratis LIVESTRONG.COM Weekly Sundhed og Fitness Nyhedsbrev

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  boggy22 / iStock / Getty Images

  12. Bedre Weight Management

  Shopping på landmænd markeder giver mange vægt-kontrol frynsegoder: fysisk aktivitet, eksponering for nærende, hele fødevarer og øget bevidsthed om mad. Frugt og grøntsager er næringsstof-tætte, giver flere vitaminer, mineraler, vand og satiating fibre per portion end forarbejdede fødevarer såsom saltkringler, hvide ris og sodavand. The Farmers Market Coalition fandt, at tæt på landmænd marked er forbundet med en lavere body mass index. At blive mere bevidst om dine valg af fødevarer kombineret med rutinemæssig aktivitet både egner sig til sund vægtkontrol.

  20 Fødevarer til ALTID Køb Organic (selvom du er på et Budget)

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market

  Jupiterimages / BananaStock / Getty Images

  13. En følelse af fællesskab

  "Lokale landmænd markeder er et naturligt sted at blande sig med dine naboer," skriver Linda Wasmer Andrews, en journalist med en kandidatgrad i psykologi. "En hel gren af ​​psykologien, kaldet community psykologi, er vokset op omkring den tanke, at en følelse af fællesskab er vigtig for personlig trivsel," siger hun. Fordybe dig i Farmers Market skarer, tilføjede hun, kan give en følelse af at høre, en sund tillid til dine naboer, og den fornemmelse, at du betyder noget. Shopping for lokalt dyrkede produkter på Fællesskabets markeder giver dig også mulighed for at interagere med ligesindede individer og potentielt få nye venner. Også ifølge den Farmers Market Coalition, folk, der hyppigt landmænd markeder har 15-20 sociale interaktioner per besøg versus 1-2 interaktioner, der ville have fundet sted i Bilka.

  For at finde en landmændenes marked i nærheden af ​​dig, skal du kontrollere USDA online bibliotek

  13 grunde til at handle hos en Farmers Market


  matthewennisphotography / iStock / Getty Images

  Hvad tror du?

  Uanset om du handler på din lokale landmænd marked ofte eller lejlighedsvis, husk at lægge op på nærende, hele fødevarer såsom frugt, grøntsager, nødder, frø og hele kerner. Flytte din kost livsstil at inkorporere mere næringsrige billetpris inviterer en række fordele. Har du handler på landmænd markeder? Hvis ja, hvilke fødevarer kan du generelt købe der, og hvilke fordele oplever du? Nogen tips eller fordele for at tilføje? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

  11 Forbudte Foods Ingredients stadig tilladt i USA  CSA 101: Gæst blogger Rachel Pinsky taler samfund støttet landbrug

  Sådan Kog Fresh Purple Beans

  Community-Understøttet Landbrug: En Locavore Primer

  Sådan Bag Soul Food Tyrkiet Wings

  Sæsonbestemte Eats: Fremstil Picks for en Slim Spring

  Infused Vodka Cocktails

  Skattejagt Ideer for Kids på en landbrugerens marked

  Sådan spiser en Tiger Melon

  Hvad er den ernæringsmæssige værdi af Beets?

  Fordelene ved den Vandmelon Fruit

  Fordelene ved Yellow Squash

  Sådan Kog oksekød HØJREB Roast med Gulerødder og Kartofler

  Sådan Kog Sugar Snap Pea Pods

  Sådan Kog Boiled Drænet Gul Snap Bønner uden salt

  Sådan Kog Crawfish på komfuret

  Frisk Versus Frosne Produce: Hvilken er sundere?

 • Tags:

Posts Carousel