10 trin til at stoppe med at ryge

 • In Default
 • January 11
 • 7 Views
 • 0 comments

 • 10 trin til at stoppe med at ryge  10 trin til at stoppe med at ryge Photo Credit cigaret billede ved Bartlomiej Nowak fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Fordelene for rygestop går langt ud over sundheden. Penge er ikke brugt på cigaretter, tøj lugter bedre, maden smager bedre, og i de fleste byer, behøver du ikke at gå udenfor for at ryge en cigaret længere. Desværre holde op er hårdt arbejde. Nogle mennesker er i stand til at gøre det lettere end andre, men de fleste vil være enige det er en af ​​de sværeste ting, de nogensinde har gjort.


  Cold Turkey

  Afslutning kold tyrker har arbejdet for nogle mennesker. Kold tyrker refererer til blot stoppe med at ryge, uanset cravings, der kan opstå. "Going kold tyrker" betyder at holde op uden medicin eller rygestop hjælpemidler.


  Receptpligtig medicin  10 trin til at stoppe med at ryge  Medicin. Photo Credit piller billede af Maria Brzostowska fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>

  Nogle læger ordinere den antidepressive bupropion hydrochlorid til personer, der ønsker at stoppe med at ryge. Denne medicin kan ordineres for de personer, der ty til at ryge ud af angst og kan mindske abstinenserne. Hvordan denne medicin hjælper med at mindske disse symptomer er ukendt, og det er kun tilgængelig i recept form.


  Nikotin Patch  10 trin til at stoppe med at ryge  Molekylære sammensætning af nikotin. Foto nikotin - Nikotin billede ved Cornelia Pithart fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>

  Der er flere versioner af nikotinplaster, at hjælpe med at holde op med at ryge. Nikotinplaster afgiver doser af nikotin gennem huden, der negerer skulle ryge en cigaret til at modtage nikotin. Plasteret er normalt bruges i trin, begyndende med den højeste mængde nikotin, og gradvist aftagende nikotin niveauer for at dæmme op for abstinenssymptomer indtil patch, og cigaretter, der ikke længere er nødvendige.


  Tyggegummi

  Mange mennesker har svært ved at holde op med at ryge cigaretter på grund af den mundtlige fiksering de udvikler mens rygning. Tyggegummi kan være et glimrende alternativ til ryge cigaretter. Nogle mennesker henvender sig til fødevarer som et alternativ, hvilket er grunden til mange mennesker har tendens til at tage på i vægt, når de op med at ryge, ud over stofskiftet langsommere på grund af manglen på nikotin.


  Ikke-Idle Hands

  For manuelle optagelser (det er nødvendigt at gøre noget med dine hænder), der har udviklet i løbet af dine rygevaner, bære noget omkring, der ligner i struktur til en cigaret, som en kuglepen eller et strå. Disse kan holdes på samme måde, du brugte til at holde en cigaret, mindske behovet for at have en cigaret i hånden. Sørg helst redskab du bærer rundt er ren dog, som tidligere rygere har en forkærlighed for at tygge på deres kuglepenne og blyanter.


  Tidsplan Change

  Mange mennesker har svært ved at holde op, fordi rygning var sådan en rutine. Du ville få i bilen og ryge en cigaret. Lige efter frokost, kan du ryger en anden cigaret. Ændring af din rutine kan hjælpe i rygestop. Har din bil professionelt rengøres så det slippe af med cigaret lugt, så det ikke vil være den første ting du tænker på, når du åbner din bil døren, og når du gør, vil du ikke ønsker at ryge i en bil, som du lige har betalt en masse penge eller brugt en masse tid på at rengøre og lugter så stor.


  Formindsk Gradvist på egen hånd

  Nogle mennesker sætter deres eget fald planen. De starter med dog mange cigaretter de ryger på dag ét, og skære det ned med en eller to, og falde med så meget hver dag eller uge, indtil de er endelig fri af cigaretter. Hvis dette er skridt for dig, tage det langsomt, ikke haste. Du får til nul på ingen tid.


  Øvelse

  Starter en øvelse regime kunne gavnlige i at hjælpe rygestop. Løb er ikke så svært, når du ikke har hentet et par cigaretter dag. Også sætte mål for at øge motion kan også være en positiv indflydelse på rygestop. Forskning viser, at folk, der udøver er dobbelt så tilbøjelige til at stoppe med at ryge, end dem der ikke gør. Forskning viser også, at motion også kan reducere virkningen af ​​cravings.


  Afslut med en ven

  Trangen til røg kan være smitsom, og så kan holde op. Afslutning er lettere, hvis du ikke har en ven spørger, om du ønsker at gå ud og ryge en cigaret. Det kan også være lettere, hvis du finder gensidige ting at gøre sammen udover at ryge.


  Support Grupper

  Hvis dine venner ikke vil holde op med dig, finde mennesker, der vil. Nogle medikamenter at stoppe med at ryge tilbyder støttegrupper gratis med recept for at øge dine chancer for rygestop med succes. At have mennesker omkring dig eller har kontakt med folk, der rygestop har vist sig at øge muligheden for, at du med held vil holde op også.

 • Tags:

Posts Carousel