10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing

 • In Default
 • November 21
 • 143 Views
 • 0 comments

 • 10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing


  tetmc / iStock / Getty Images

  Leder du efter en sjov måde at få sunde? Bare åbne din mund! Det viser sig at synge har mange sundhedsmæssige fordele. Nogle undersøgelser har vist, at synge kan endda overgå effekten af ​​yoga på din puls, vejrtrækning og generelle velbefindende. Det har også vist sig at være en nyttig behandling for depression, angst og træthed. Når det kommer til faktisk producerer den bedste lyd, din ånde skal komme fra dit mellemgulv. Du er nødt til at sidde eller stå lige, med afslappede skuldre, nakke og ansigt muskler, skubbe luft op gennem dine stemmebånd i dit ansigts hulrum. Nogle er i stand til at gøre dette mere naturligt end andre. Den menneskelige stemme er det første og mest grundlæggende musikinstrument. Det koster ikke noget - en grund, måske, for den fantastiske vokal virtuositet, der er kommet ud af fattige samfund fra Soweto til Wales til Mississippi-deltaet. Du behøver ikke at være en opera sanger eller popstjerne at have det sjovt med dit eget instrument. Læs videre for nogle forslag til at få dig til at synge og følelse sunde.

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing


  shironosov / iStock / Getty Images

  1. Karaoke

  Ikke overraskende, undersøgelser, der viser de sundhedsmæssige fordele ved karaoke oprindelse i Japan, fødestedet for denne nu næsten verdensomspændende underholdning aktivitet. I en undersøgelse af 19.356 mænd i alderen 40-69, professor Takeshi Tanigawa af Ehime University Graduate School of Medicine fandt, at karaoke reduceret stress og var forbundet med en lavere risiko for slagtilfælde og hjertesygdomme. Tanigawa sagde karaoke barer er en god måde at håndtere stress og tilføjer, at den dybe vejrtrækning bruges, mens sang er godt for nervesystemet. Fordelene kommer med kombinationen af ​​sang, moderat alkoholforbrug og den sociale støtte og godkendelse af venner.

  18 Rockin 'Workout Songs

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing


  Martinan / iStock / Getty Images

  2. I bil

  Flere amerikanere synger i deres biler end i bruseren, ifølge en undersøgelse af mere end 1.000 bilister ved direktiv Analytics - mere end ni ud af 10, i virkeligheden. Singing under kørsel er en cool måde at lindre kedsomhed på lange vej ture eller på vej til skole med grumpy børn. Lad dem skiftes beslutte, hvad at synge. For de lange træk, fyre op Spotify eller Pandora og bælte ud af dine favoritter. Kørsel ved dig selv, får du chancen for at virkelig skære løs uden den potentielle forlegenhed ikke helt at ramme den høje tone. Hvis du er lidt flad, bare starte forfra. Du har stadig et par timer til at gå, ikke?

  Tilmeld dig for at modtage gratis LIVESTRONG.COM Weekly Sundhed og Fitness Nyhedsbrev

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing

  James Pauls / iStock / Getty Images

  3. Fællesskabets Kor

  Kor grupper kan godt tilbyde den mest terapeutiske værdi ud af alle de mange måder at synge. Talrige undersøgelser har dokumenteret dette, herunder en fra universitetet i Göteborg i Sverige, som fandt, at korsang produceret mange af de samme effekter som yoga. Blande din stemme med andre - hovedsageligt bliver en del af én stor instrument - leverer både følelsesmæssige og fysiske fordele. Mange samfund støtter kor grupper, fra den berømte New York Choral Society til små pickup kor. At deltage i en af ​​de alvorlige grupper, skal du audition og være temmelig god til at læse musik. Men mange samfund kor velkommen alle udfordrere - så længe du er villig til at lære og vise for prøverne.

  Sang og 9 Andre Overraskende Sundhed Boosters

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing


  XiXinXing / iStock / Getty Images

  4. A Cappella Grupper

  En cappella sang - harmonisering uden akkompagnement - har taget i de seneste år, især på universitetsområder, hvor det er nået niveauet for en konkurrencesport. Hvis du er studerende, skal du ikke tøve med at prøve. Du kan ende med at have en oplevelse for livet, samt honing din musikalske øre og dine vokale færdigheder. Hvis du ikke er i skole, er der stadig masser af amatør grupper i de fleste samfund, og den gode nyhed er, at de udfører i en bred vifte af stilarter, fra gamle-Eko barbershop kvartetter at doo-wop til tidlig kirkemusik. Et godt sted at starte er Contemporary A Cappella Society (CASA).

  The Contemporary A Cappella Society

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing


  Digital Vision. / Digital Vision / Getty Images

  5. Kirke Choir

  Dette er en stor afsætningsmulighed for amatører, der ønsker den udfordring at synge fantastisk musik og blande harmonier med ligesindede sjæle. Meget af den smukke kormusik skrevet gennem tiderne var sammensat på religiøse temaer og gammeldags at ledsage gudstjenester. En 2013 undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Psychology of Music fandt, at synge i et kirkekor væsentligt reduceret angst, og en britisk undersøgelse af næsten 400 personer fandt, at korets medlemmer fået flere psykiske-sundhedsmæssige fordele end folk, der spilles på sportshold. De fleste kirker tilbyder en række musikalske stilarter, fra evangeliet til Bach, og kirkekor direktører ofte gennemført musikere, der er ivrige efter at dele deres viden. Det er en måde at få en gratis musikalsk uddannelse, samtidig med at en munter støj.

  12 Life Secrets fra folk, der har levet længst

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing


  diawka / iStock / Getty Images

  6. I Shower

  Selvom flere mennesker synger i bilen end i bruser, bruser er stadig en temmelig god (og private) mødested til flex dine stemmebånd. Det lukkede rum - ofte flisebelagt - giver stor akustik. De hårde, glatte overflader reflekterer lyden, hvilket giver din stemme mere intensitet. Lyden forplanter som det afvisninger frem og tilbage inde i brusekabine, hvilket resulterer i en rigere tone. En typisk brusekabine producerer også en naturlig bas boost, forstærke de lavere toner. Det varme vand afslapper din krop, og dampen har en vidunderlig effekt på dine stemmebånd. Plus, en undersøgelse på universitetet i Frankfurt i Tyskland viste, at synge også øger immunforsvaret. Så luk øjnene. Du debuterede på Met. Eller på "American Idol".

  Ultimate Summer Workout Playlist

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing


  Xijian / iStock / Getty Images

  7. Voice Lessons

  Måske du har besluttet du virkelig ønsker at få alvorlige om dette. Få dig en coach. Som enhver fysisk færdighed, synger godt sjældent kommer naturligt. En god stemme coach kan vise dig, hvordan din krop producerer den bedste lyd, lære dig, hvordan at trække vejret ordentligt, og hvordan til at sigte, at luftstrømmen gennem dine stemmebånd i din "vokal-tarmkanalen." Hvis der er en ydende-arts skole eller college i din område, det er et godt sted at begynde at lede efter en lærer. Alvorlige voice studerende kan ofte tjene penge på den side. Der er også online-kurser. Berklee College of Music, en af ​​landets førende musikskoler, tilbyder et online kursus i vokale teknik. Du behøver ikke at være et professionelt niveau sanger for at få de sundhedsmæssige fordele ved sangundervisning enten. En 2013 undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Integrativ og Behavioral Science fundet amatører tager regelmæssige stemme lektioner faktisk fik flere fordele i generelle trivsel end fagfolk gjorde.

  Online Voice Kursus fra Berklee

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing


  Jupiterimages / Creatas / Getty Images

  8. Form en Band

  Eller deltage i en. Ja, det tager nogle indvolde, men du kan gøre det! Kig på samfund opslagstavler, på "Gigs" i Craigslist eller community aviser. Hvis du allerede synger i en kirke eller samfund kor, kan du møde folk, der er interesseret i at gøre andre former for musik i en mere afslappet indstilling. Mange bands eller mindre musikalske grupper dannes på denne måde. En advarsel: Hvis du er til høj rock, pas på - det er nemt at stamme dine stemmebånd. Michael Mayer, en Minneapolis-baserede vokal-funktion ekspert, giver et par tip: Mange bands laver lyd kontrol bringe i vokalerne sidst. Stemmebåndene niveauer skal indstilles først, han advarer, så sangeren ikke belastende at blive hørt over bandet. "Hvis du bryder en guitar streng, kan du bare udskifte den," bemærker han, "men sangeren er det eneste instrument i bandet, der er modtagelige for skade." For det andet, Mayer siger, lære at bruge din stemme. Få nogle uddannelse. "Det lyder måske sjovt, fordi sten sang er måske den mest anti-regler type synge der er," siger han. "Men det er meget denne art af rock sang, der gør den til den mest krævende."

  17 Sange til at gøre dig sved

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing


  IPGGutenbergUKLtd / iStock / Getty Images

  9. Musical Theater

  Nogensinde drømt om at være Maria i "West Side Story"? Hvad stopper dig? De fleste samfund har amatør teatergrupper, der er altid på udkig efter talent. Dette er en fantastisk måde at have det sjovt med din stemme, mens honing dine handler færdigheder og limning med dine kolleger cast medlemmer. Livslange relationer er ofte støbt i disse grupper. Når audition, voice coach Michael Mayer rådgiver, "Faktisk siger de ting, du synger. Du virkelig ønsker at prøve at betyde, hvad du siger. "Mange mennesker, bemærker han, en tendens til at miste denne forbindelse, når de synger, men der er en neural forbindelse mellem hjernen og den stemme, der giver din stemme til at fungere bedre, når det er følelsesmæssigt indgreb. "Altid være opmærksom på at være oprigtig i det, du synger," tilråder han. EU-aviser, opslagstavler og Craigslist ofte bærer bekendtgørelser om auditions.

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing

  Digital Vision. / Digital Vision / Getty Images

  10. Open Mic

  Der er åbne-mic nætter i næsten alle samfund. Gå og lyt efter et par sessioner, og du vil hurtigt indse, at du ikke behøver at være Beyonce eller Michael Buble for at komme op og dele dit talent. Få en billig mikrofon og forstærker og øve nogle derhjemme. "Det tager nogle få bruges til," voice coach Michael Mayer bemærker. "Singing i en mikrofon kan være vildledende; Det kan kaste os, fordi lyden er så meget stærkere. Det kan gøre os være sky eller genert. Vi kunne synge ud af melodi, eller få anspændt på grund af det. Test dig selv, så du kan synge normalt og ikke kommer sprængning gennem skærmene; eksperimentere med din afstand fra mikrofonen. "

  16 Celebrities "før" og "efter" vægttab Billeder

  10 måder at høste sundhedsmæssige fordele af Singing


  Monkey Business Images / Monkey Business / Getty Images

  Hvad tror du?

  Hvis du er for genert til at gå ud i offentligheden, skal du starte i bruser! Åbne disse rør så ofte som muligt, og vi garanterer du vil bogstaveligt talt begynder at føle de gode vibrationer, fordi sang frigiver de samme feel-good endorfiner, der kommer med øvelse. Kan du synge? Hvis ja, hvor gør du det? Har du nynne i bilen? Er du fan eller fjende af karaoke? Har du nogensinde været i et band eller kor? Skriv en kommentar nedenfor og fortæl os om det. Vi vil meget gerne vide!

  De 20 mest intens træning Songs (Du måske ikke kender)  Vejrtrækning Øvelser for Vocal Cord dysfunktion

  Hvordan er ryger Bad for Singers?

  Uddannelse 101: The Ultimate Guide til sæt og reps

  Hvordan at vide, hvis din buksetrold Har Musical Talent

  Fødevarer, der er usundt for dit stemmebånd

  Voice Training Øvelser for begyndere

  Fødevarer, der er dårlige for en Singer røst

  Er du i stand til at synge Efter tænderne er Ekstraherede?

  Vejrtrækning Øvelser for Spastisk dysfoni

  Summende Aktiviteter for Kids

  Korrekt vejrtrækning øvelser for Singers

  Virkningerne af Singing på depression

  Mouth Positioner, at motion & Tone muskler, der støtter den bløde gane

  Singing Aktiviteter for Kids

  At-Hjem Vocal Øvelser

  Vocal Cord Knuder Symptomer

 • Tags:

Posts Carousel